BOON Sziréna

2019.01.23. 11:25

Rávetette magát az ételszállítóra és sofőrjére Hejőbábán

Hejőbába – Előbb az autót ütötte, majd a sofőrt próbálta, végül rámászott az autóra.

Hejőbába – Előbb az autót ütötte, majd a sofőrt próbálta, végül rámászott az autóra.

Az sem mindennapos eset, ha leállítanak egy autót az utcán és úgy próbálják meg kirabolni a sofőrt, ha viszont ez egy ételszállító autóval történik meg, az különösen egyedi esetnek számít.

Megpróbálta megütni

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság G. Péter 45 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított január 19-én, 21 óra körül Hejőbábán, a Hejő úton tartózkodott, ahol egy ételt kiszállító autó elé állt, és rácsapott a motorháztetőre. A támadó ezt követően kinyitotta az autó ajtaját és megtámadta a sofőrt is, akitől pénzt követelt. A sértettnek sikerült elhajolnia az ütés elől, majd a támadót ellökve magától az ajtókat is magára tudta zárni. Ezután sietve távozni akart, azonban menekülés közben ismét szembekerült a támadójával, aki ekkor ráugrott az autóra, hogy vissza tudja tartani, miközben újra életveszélyesen megfenyegette áldozatát. A bejelentést követően a rendőrök azonosították, majd január 20-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

ÉM


[related-post post_id="4112813"]

[related-post post_id="4111881"]

[related-post post_id="4109129"]

[related-post post_id="4107734"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!