BOON Sziréna

2018.11.09. 11:20

Maradandó sérülést okozott az ittas sofőr a 35-ösön

Sajószöged, Tiszaújváros - Három eljárás is indult egy tiszaújvárosi ittas sofőrrel szemben, aki 5 percen belül két közúti közlekedési balesetet is okozott, amelyek helyszínét mindkét esetben elhagyta.

Sajószöged, Tiszaújváros - Három eljárás is indult egy tiszaújvárosi ittas sofőrrel szemben, aki 5 percen belül két közúti közlekedési balesetet is okozott, amelyek helyszínét mindkét esetben elhagyta.

Segítségnyújtás elmulasztása, járművezetés ittas állapotban bűntett és cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 49 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2018. november 8-án autójával a 35-ös számú főúton, Sajószöged és Nagycsécs közötti útszakaszon 15 óra 29 perckor nekiütközött egy előtte közlekedő személygépkocsinak, ami a vízelvezető árokba hajtott. A vétlen autóban utazó utas nyolc napon túl gyógyuló, maradandó sérülést szenvedett. A baleset okozója segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A 49 éves sofőr ezt követően Nagycsécs irányából Nyékládháza felé tartott, amikor - 15 óra 33 perckor - az egyik kőrforgalomnál nem adott elsőbbséget egy másik autósnak így összeütköztek. Az anyagi káros közlekedési baleset után a tiszaújvárosi férfi újfent elhajtott a helyszínről.

A bejelentéseket követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az őrizetbe vett sofőr vezetői engedélyét a hatóság bevonta.

-Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-


[related-post post_id="4043748"]

[related-post post_id="4043681"]

[related-post post_id="4043458"]

[related-post post_id="4041491"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!