BOON Sziréna

2018.11.04. 08:28

Két fának ütközött és kidöntött egy oszlopot Tiszalúcon

Tiszalúc, Miskolc - Idegen autóval szenvedett balesetet a bódult sofőr. Letartóztatták…

Tiszalúc, Miskolc - Idegen autóval szenvedett balesetet a bódult sofőr. Letartóztatták…

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőügyben egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a gyanúsítottnak, aki 2018. október 28-án ittas és bódult állapotban egy idegen gépjárművel balesetet szenvedett.

Nyugtató és alkohol

A gyanú szerint a férfi nyugtatót vett be és alkoholt fogyasztott, majd ebben az állapotban beült egy utcán parkoló autóba, és az abban hagyott indítókulccsal elhajtott. A gyanúsított a Tiszalúcra tartó útról lesodródott, és nekiütközött két fának, kidöntött egy betonoszlopot, majd a kitört fa tetején, egy gyümölcsösben állt meg. A gépjármű totálkárosra tört.

Rács mögött

A gyanúsított több alkalommal volt már büntetve jármű önkényes elvételének bűntette miatt, ezért az is feltehető, hogy újabb bűncselekményt követne el. Ennek megakadályozására más – a személyi szabadság csekélyebb korlátozásával járó – intézkedés nem alkalmas, ezért a bíróság a gyanúsítottat letartóztatta.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!