BOON Sziréna

2017.03.09. 16:24

Ittasan rombolta le a kerítést Királdon

Királd, Ózd - Büntetőeljárást kezdeményezett az Ózdi Rendőrkapitányság egy királdi férfival szemben.

Királd, Ózd - Büntetőeljárást kezdeményezett az Ózdi Rendőrkapitányság egy királdi férfival szemben.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 27 éves S. Sándorral szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. március 4-én 16 óra körül Királdon közlekedett, amikor Ózd irányába történő haladása során nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, majd az úttestről lesodródva egy ingatlan kerítésének ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A helyszínen a 27 éves sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így őt vér- és vizeletvizsgálat céljából előállították és vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek az ózdi rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!