BOON Sziréna

2017.03.02. 16:11

Garázdaság résztvevőit keresi a miskolci rendőrség

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányág a lakosság segítségét kéri egy helyi buszjáraton történt incidens résztvevőinek azonosítása érdekében.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányág a lakosság segítségét kéri egy helyi buszjáraton történt incidens résztvevőinek azonosítása érdekében.

A Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrse 05010/582/2017. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. február 1-jén 16 óra körül a 6-os számjelzésű és Perecesről az Újgyőri főtér irányába közlekedő autóbuszon egy nő ismeretlen okból bántalmazott egy fiút. A gyermeket a busz vezetője le is szállította a buszról. A történtekről kamerafelvétellel hatóságunk nem rendelkezik. Az eset több médiában is megjelent, azonban a rendőrségen a sértett nem tett feljelentést.

A rendőrség kéri, hogy aki a sértett, vagy a gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban információval rendelkezik, esetleg a megjelölt időpontban a kérdéses autóbuszon közlekedett és látta a történteket jelentkezzen személyesen a Diósgyőri Rendőrőrsön (3534 Miskolc, Árpád utca 2. ), vagy hivatali munkaidőben hívja a 46/370-080-as telefonszámot. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!