BOON Sziréna

2017.02.06. 12:57

Életveszélyes állapotban az alsóberecki frontális baleset egyik sérültje

Miskolc - Három nő vesztette életét vasárnap reggel az Alsóbereckiben történt frontális ütközésben. A baleset sérültjei közül hárman, súlyos sérüléssel kerültek a megyei kórházba, két személyt pedig könnyebb sérülésekkel a sátoraljaújhelyi kórházba szállítottak.

Miskolc - Három nő vesztette életét vasárnap reggel az Alsóbereckiben történt frontális ütközésben. A baleset sérültjei közül hárman, súlyos sérüléssel kerültek a megyei kórházba, két személyt pedig könnyebb sérülésekkel a sátoraljaújhelyi kórházba szállítottak.

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt vasárnap reggel Alsóberecki és Sátoraljaújhely között, miután frontálisan ütközött két autó. A piros  Volkswagen Golfban öten ültek, a közeli gyárból, éjszakai műszakból tartottak hazafelé. Egy középkorú nő vezetett, ő az ütközéskor azonnal meghalt. Egy anya és lánya ültek mögötte, ők is életüket vesztették. A Mercedes-ben négyen utaztak, ők - a környéken élők szerint - egy buliból tartottak haza, amikor átsodródtak a szemközti sávba, és nekicsapódtak a másik kocsinak.

Portálunknak Csiba Gábor, a megyei kórház főigazgató főorvosa adott tájékoztatást a sérültek állapotáról.

A baleset egyik sérültje egy 34 éves férfi, aki az egyik autó hátul ülő utasaként sérült meg. A férfi az autóból a helyszínen kirepült, eszméletlen állapotban találták. A kórházban súlyos agy- és arckoponya sérüléssel kezelik. Az intenzív osztályos felvételt követően életmentő koponyaműtétet kellett rajta végrehajtani. Jelenleg altatva van, állapota életveszélyes.

A Sátoraljaújhelyi Kórházból vasárnap délután szállították át a baleset egy másik sérültjét, ő az idegsebészeti osztályon kezelik. A 31 éves férfi nyaki csigolya törést szenvedett, hétfőn műtik. Állapota súlyos, nem életveszélyes, tudatánál lévő beteg.

- Traumatológiai Osztályunkra került felvételre egy 61 éves női sérült, aki személygépkocsi utasaként hátsó ülésen utazva, másik autóval történő ütközés során sérült meg. A sérült combcsont törést szenvedett, melynek műtéti ellátását a mai napra tervezzük. A sérült általános állapota rendezett, stabil - tájékoztatott Csiba Gábor.


Hárman haltak meg a balesetben Alsóbereckinél

Alsóberecki, Sátoraljaújhely - Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 381.számú út 4. kilométerszelvényében, az alsóberecki rév lejáró közelében vasárnap reggel, amikor két gépjármű frontálisan összeütközött.

Videó: Gyárból hazatartó munkások haltak meg Alsóbereckinél

Alsóberecki, Sátoraljaújhely - Hárman meghaltak, hatan megsérültek vasárnap reggel egy balesetben Alsóberecki és Sátoraljaújhely között. Két autó ütközött össze frontálisan egy teljesen egyenes útszakaszon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!