BOON Sziréna

2010.07.01. 13:03

Kék Nyíl II. Rendőri Íjász Mesterlövő Bajnokság

<p>Miskolc - Századokkal ezelőtt úgy mondták, hogy az íjászok megjelenésével véget ért a hős lovagkor. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kiképző központjában újra elkezdődik.</p>

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság második alkalommal rendezi meg a Rendőri Íjász Mesterlövő Bajnokságát, amelyre a szervezők várják a téma iránt érdeklődő szerkesztőségek munkatársait.

A rendezvény a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kiképző Központjában (Miskolc, Szentpéteri kapu), 2010. július 02. 9.00 órakor kerül megrendezésre.

Információs háttér:

A verseny fővédnöke: dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei főkapitány. A verseny résztvevői: B-A-Z. MRFK, és rendőr kapitányságok állományának tagjai. Az íjászaton képviselteti magát a Kard és Kereszt Johannita TestvériségHagyományőrző Egyesület is, amelynek tagságát főként rendvédelmi szervezetek munkatársai adják.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!