BOON Sziréna

2010.04.18. 15:13

Miniszteri elismerés az ózdi áldozatvédelmi referens áldozatos munkájáért

<p>Ózd - A "Bűncselekmények áldozatainak napja" alkalmából dr. Forgács Imre Igazságügyi és Rendészeti Miniszter kiemelkedő munkája elismeréseképpen dicséretben és jutalomban részesítette Fehér Alexandra r. hadnagyot az Ózdi Rendőrkapitányság főnyomozóját.</p>

Az Igazságügyi Hivatal, Áldozatsegítő Szolgálat munkatársainak javaslata alapján – az áldozatvédelem terén végzett kiemelkedő munka elismeréseképpen – az Igazságügyi és Rendészeti Miniszter az ország minden megyéjéből évente egy rendőrt részesít dicséretben és jutalomban.

Ebben az évben az Áldozatsegítők egyöntetűen Fehér Alexandra r. hadnagyot az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi Alosztály főnyomozóját tartották az elismerésre legalkalmasabbnak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság állományából - tájékoztatta a Borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!