BOON Sziréna

2010.04.14. 16:38

Közpénzből szórólapoztak Miskolcon?

<p>Miskolc - Megengedhetetlennek tartjuk, hogy a miskolci szocialisták, azon belül is Tompa Sándor (MSZP) országgyűlési képviselőjelölt és Bazin Géza (MSZP) önkormányzati képviselő közpénzen foglalkoztatott közmunkásokkal végeztessék a kampányt – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Fábián István, a Fidesz-KDNP 4-es választókörzetének kampányfőnöke.</p>

Fábián István azt kifogásolta, hogy – információi szerint – Bazin Géza utasítására a városgazda közmunkásai egy Egészségnapra invitáló szórólapot hordtak ki. A szórólapon fel volt tüntetve Tompa Sándor és Bazin Géza neve is.

A sajtótájékoztatón egy videófelvételt is bemutattak, amelyen a városgazda munkaruháját viselő férfiak arról beszélnek, Bazin Géza bízta meg őket a szórólapozással.

Fábián István elmondta: levélben magyarázatot kért az esetről a városgazda vezetőjétől, de még választ nem kapott. Ezért feljelentést tesz a Választási Bizottságnál, illetve a Miskolci Rendőrkapitányságon.

ÉM-NSZR


Szocialista kampány, vagy egészségnap Miskolcon?

fuggetlen | 2010.04.14 17:51

Miskolc - Közmunkások, munkaidőben dolgoztak Tompa Sándor miskolci szocialista képviselőjelölt kampányában - állítja Fábián István a Fidesz-KDNP Borsod megye 4-es számú választókörzetének kampányfőnöke. A dolgozók - a Fidesz szerdai sajtótájékoztatóján bemutatott - a YouTube videomegosztó portálra is feltöltött felvétel szerint Bazin Géza MSZP-s önkormányzati képviselő utasítására terjesztettek egy kampányrendezvényre invitáló szórólapot. A szocialisták szerint azonban a szórólap egészségügyi szûrõvizsgálatra invitálta az embereket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!