BOON Sziréna

2010.02.09. 18:00

Kifosztották a kerekesszékes kéregetőt

<p>Miskolc - Rendőrjárőrök szolgálatuk teljesítése közben vették észre, hogy egy kerekesszékben ülő férfitól valaki el akarja venni a pénzét. Az elkövetőt elfogták.</p>

A Diósgyőri Rendőrőrs járőrei egy élelmiszerüzlet előtt azt tapasztalták, hogy egy kerekesszékben ülő férfitól egy másik férfi el akarja venni a nála lévő értéket. A járőrök láttán megpróbált elmenekülni az elkövető, de ez nem sikerült neki, mivel a rendőrök elfogták és előállították őt a Miskolci Rendőrkapitányságra.

A gyanúsítottkénti meghallgatása során kiderült, hogy a 49 éves miskolci férfi a kerekesszékben ülő és kéregető sértettől akarta elvenni a műanyag poharában lévő alig több mint 200 forintját.

A Miskolci Rendőrkapitányság védekezésre képtelen személy kifosztása bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda mukatársa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!