BOON Sziréna

2008.07.03. 07:55

Három autó ütközött Miskolcon

<p>Miskolc - Nagy anyagi kárral végződött az a baleset, ami Miskolcon történt a József Attila utca Bricostore előtti szakaszán csütörtökön reggel.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Hármas ütközés a József Attila utcán 2008.07.03."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/H_rmas_u_tk_z_s_a_J_zsef_Attila_utc_n_2008_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Hármas ütközés a József Attila utcán 2008.07.03." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Harmas-utkozes_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A városból kifelé haladt egy autóssor, amikor a sárgán villogó közlekedési lámpánál lassított egy Opel Omega, mögötte egy Suzuki megállt, majd ebbe nagy lendülettel belecsattant egy furgon. A "találkozástól" a Suzuki mintegy 8-10 méterre gurult előre úgy, hogy maga előtt meglökte a kombi Opelt.

Szerencsére senki sem sérült meg az ütközésben, nagy fennakadásokat nem okozott a baleset, mert egy sávon folyt a forgalom.
A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!