boon-sportoldal

2018.05.14. 14:49

DVTK: Újabb 7-0-s vereség, ezúttal Baranyában

Miskolc - Vereséget szenvedett szombaton idegenben a DVTK I. az Extraligában.

Miskolc - Vereséget szenvedett szombaton idegenben a DVTK I. az Extraligában.

A vasárnapról szerdára előrehozott PTE PEAC Kalo-Méh I. elleni csata (köztes helyszínen, Budapesten lett 0-7) után szombaton is asztalhoz állt a Diósgyőr I. gárdája a honi élvonalban. Mivel Bari továbbra sem bevethető sérülés miatt, Reinholds pedig otthon, Lettországban tartózkodik, ismét csak két ember, Molnár és Széll alkotta a DVTK-t, vagyis csak a tisztes helytállás lehetett a cél Komlón.

Nem sok babér

A meccs a Bátorfi, Kanabé – Széll, Molnár párossal kezdődött, amit 2-0-ról bukott el a vendégduó (6:11,8:11,11:9,11:7,11:4), így a mecsekaljaiak 1-0-ra vezettek. Kanabé játék nélkül nyert (2-0), aztán Sabjánnal kezdett Molnár, de hullámzó volt a teljesítménye, 3:2 a hazai játékosnak (3-0). A Bátorfi–Széll összecsapáson nem volt esélye a vendégek játékosának, 3:0 (4-0). A Kanabé–Molnár meccsel folytatódott a csata, de nem sok babér termett a látogatók pingpongosának 3:1 (5-0). A Sabján–Széll találkozón a hazai asztaliteniszező biztosan nyert 3:0-ra (6-0), majd Bátorfi játék nélkül hozta a sikert, ezzel sima 7-0 lett a hazai csapatnak.

ÉM-MI


Férfi Extraliga, 17. forduló

  • Komló - DVTK I 7-0

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!