boon-sportoldal

2017.08.27. 15:20

Minijubileum következik a Disznókő Tokaj Futókörön

Tokaj - Indul az előnevezés a maximum 300 indulóval rajtoló terepfutó versenyre.

Tokaj - Indul az előnevezés a maximum 300 indulóval rajtoló terepfutó versenyre.

A Disznókő Tokaj Futókör elnevezésű terepfutó versenyt október 8-án, vasárnap már ötödik alkalommal rendezik meg a világörökség részét képező Tokaj-Hegyalján. A sportbarátok három egyéni táv és a félmaratoni váltó közül választhatnak. A kedvezményes előnevezésre szeptember 20-ig van lehetőség.

Az 5. Disznókő Tokaj Futókör versenyközpontját a Disznókő Szőlőbirtokon, a tarcali elágazásban található Sárga Borház Étterem szomszédságában jelölték ki a rendező Marathon Club tagjai.

A távok

A sportbarátok 5,2 km (1 kör) 10,4 km (1 kör) és 20,8 km (2 kör), és újdonságként a félmaratoni váltó (4×5,2 km) közül választhatnak. A távokat egyaránt kezelt szőlődűlőn (zömében a tőkék között) és erdei utakon át vezető, rendkívül technikás körpályákon lehet teljesíteni.

A kedvezményes előnevezésre szeptember 22-én, pénteken 24.00 óráig a www.maratonclubmiskolc.hu honlapon van lehetőség, ahol a részletes versenykiírás is megtekinthető. Érdemes időben leadni a nevezéseket, mert a csodálatos természeti környezet megóvása érdekében mindössze az első 300 jelentkezőt tudják regisztrálni.

A verseny egyedi emblémázott pamut technikai pólóját az előnevezéssel párhuzamosan (szeptember 22-én éjfélig) – külön adatlap kitöltésével, elküldésével – lehet megrendelni a www.maratonclubmiskolc.hu oldalon.

A házigazda Disznókő Szőlőbirtok jóvoltából minden 18 év feletti futó egy palack 2016-os Sárga Borház Furmint Late Harvest bort kap ajándékba. Minden célba érkező – az Éremgyár által készített – egyedi befutóérmet kap.

A résztvevőket a Sárga Borház Étterem 12 órától egy tányér meleg étellel várja a versenyközpontban. A Disznókő Szőlőbirtok felajánlásának köszönhetően – rajtszám felmutatása ellenében – ingyenes borkóstolásra is lehetőség kínálkozik. A 14 órára tervezett eredményhirdetés előtt borkóstolóval egybekötött előadáson vehetnek részt a futók, melyet követően kvízszelvény kitöltésére lesz lehetőség. A helyes megfejtők között értékes Disznókő-borokat sorsolnak ki a helyszínen.

- ÉM-SZIS -


Versenyinformáció

A rendezvényről további információt itt lehet találni, kérni:

telefon: 70/391-9136 és 30/7212-403.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!