boon-sportoldal

2015.02.05. 13:19

A sportcentrum harmadik divíziója

A Miskolci Sportcentrum Kft. ettől az évtől a rendezvényszervezést is rangra emelte.

A Miskolci Sportcentrum Kft. ettől az évtől a rendezvényszervezést is rangra emelte.A Miskolci Sportcentrum Kft. működési feladatai címmel tartottak sajtótájékoztatót tegnap Miskolcon. A miskolci sport­élet irányításáért felelős ernyőszervezet, a Miskolci Sportcentrum Kft. megbízott igazgatója, Illyés Miklós – aki 2014. november 11-től tölti be ezt a pozíciót – arról adott tájékoztatást, hogy stratégiai fejlesztés keretében a jövőben három divízióra tagolják a szervezet feladatait. Az eddigi két jelentős tevékenység mellé, a Miskolci Városi Sportiskola Nonprofit Kft. irányítása, működtetése, és a létesítményfenntartás (dr. Kemény Dénes Városi Sport­uszoda, Diósgyőri Uszoda) mellett a harmadik divízió a rendezvényszervezés lesz.

Illyés Miklós azt is bejelentette, hogy ez utóbbi tevékenységgel járó feladat ellátását Benkovics Rolandra bízta.

A tervekről

A korábban a DVTK labdarúgócsapatánál rendezvényszervezőként dolgozó, a legutóbbi időkben a diósgyőriek meccseinek VIP vendéglátásért felelős Benkovics Roland, a tájékoztató keretében a következőket mondta:

– Az év elejétől kezdve markerting-kommunikációs menedzserként dolgozom a Miskolci Sportcentrum Kft.-nél, és az elsődleges feladatomnak azt tartom, hogy nemcsak a két nagy létesítményünket, a Diósgyőri uszodát és a Kemény Dénes uszodát, hanem további városi sportlétesítményeket, az ifjúsági sportpályát, az új atlétikai pályát, a kalandparkot és jövőben több műfüves labdarúgópályának az üzemeltetését átvéve, tartalommal töltsük meg, például családi, céges sportnapok megszervezésével, lebonyolításával. Ebben a munkában mérföldkő lesz a március 15-i dátum, ugye ekkortól nem lehetnek vasárnaponként nyitva a multiáruházak, és ezekre a hétvégi napokra, a keletkezett szabadidő eltöltésére szeretnénk programokat kínálni, nagyobb sportrendezvényeket szervezni a vasárnapokra. Ebbéli munkámat Szász Zsuzsa segíti majd, marketingasszisztensként.

Illyés Miklóstól azt kérdeztük, hogy a mi volt a céljuk a „harmadik divízió” létrehozásával, és hogy mit várnak ettől az anyagiak terén, hoz vagy visz az új tevékenységi kör.

– Ettől a munkától várom a város tömegsportjának, szabadidősportjának a városi sportirányítás közégébe történő integrálását – mondta Illyés Miklós, majd így folytatta: – Ami pedig az anyagiakat illeti, azt várom, hogy hozzon, hogy az önkormányzati támogatást hosszú távon ki tudjuk váltani, hogy ez elejétől be tudjon segíteni a működtetésbe.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!