boon-sportoldal

2014.05.14. 22:28

A diósgyőri ultrák köszönete

"Segítségetekkel sikerült összehoznunk egy olyan hétvégét, amire minden diósgyőri büszke lehet és amely tovább erősítette a három klub és a két nemzet közötti barátságot!" - olvasható a szervezett diósgyőri szurkolói csoportok közleményében.

"Segítségetekkel sikerült összehoznunk egy olyan hétvégét, amire minden diósgyőri büszke lehet és amely tovább erősítette a három klub és a két nemzet közötti barátságot!" - olvasható a szervezett diósgyőri szurkolói csoportok közleményében.Ígéretünkhöz híven beszámolunk arról, hogy a lengyel barátaink vendéglátására gyűjtött összeget mire költöttük: összesen 230 ezer forintot gyűjtöttünk, mérkőzésenként részletezve: Kispest 9 ezer, Kaposvár 115 ezer, Debrecen 35 ezer, Paks 42 ezer és Haladás 15 ezer forintot. A bankszámlaszámra összesen 14200 forint felajánlás érkezett. Ebből fedeztük a 39 szurkoló vonatjegyének 156 ezer forintos költségét, valamint a szállás 120 ezer forintos költségének egy részét. Minden egyéb költséget (péntek esti buli, étel, ital, szállás fennmaradó része) a szervezett szurkolócsoportok fedeztek. 

Kiemelten köszönjük a DVTK-nak, hogy a klub saját költségén megvásárolta a GKS Belchatów és a Wisla Sandomierz szurkolói részére a vendégszektorba szóló belépőket.

Szeretnénk megköszönni minden egyes szurkolótársunknak, aki névvel és névtelenül részt vett ebben a gyűjtésben és hozzájárult ahhoz, hogy lengyel testvéreink egy felejthetetlen hétvégét tölthettek nálunk, külön köszönet Bárczi Tamásnak, aki önköltségi áron készítette a reggelit vendégeinknek, valamint Homovics Öcsinek, aki pár óriáspizzával járult hozzá a vendéglátáshoz. Köszönet az amigélekén-es srácoknak az ajándékpálinkáért. Köszönjük Jurónak, aki ingyen vállalta a fellépést a péntek esti bulinkon. Köszönjük a türelmet az Aranykorona Panzió és a Hill Cafe és Klub személyzetének és minden szurkolótársunknak, aki személyesen részt vett a vendéglátásban, különösen annak a pár embernek, akik 48 órát töltöttek ébren, csak hogy vendégeink semmiben ne szenvedjenek hiányt! Segítségetekkel sikerült összehoznunk egy olyan hétvégét, amire minden diósgyőri büszke lehet és amely tovább erősítette a három klub és a két nemzet közötti barátságot! Hamarosan jelentkezünk egy részletes beszámolóval a hétvégéről. És még egyszer: KÖSZÖNJÜK!

- A szervezett diósgyőri szurkolói csoportok -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!