boon-sportoldal

2014.05.28. 14:57

13 érmet szerzett a KORALL Monoron

Monor, Miskolc - Az elmúlt hétvégén a monori sportuszodában rendezték meg a X. LBT - Delfin Kupa szinkronúszó versenyt, amelyen a KORALL Miskolci Szinkronúszó és Úszó Club is részt vett.

Monor, Miskolc - Az elmúlt hétvégén a monori sportuszodában rendezték meg a X. LBT - Delfin Kupa szinkronúszó versenyt, amelyen a KORALL Miskolci Szinkronúszó és Úszó Club is részt vett.A miskolciak összesen 4 arany, 6 ezüst és 3 bronzérmet szereztek a kötelező és kűr versenyszámokban.

A csapat tagjai: Budaházi Panna, Daruka Fanni, Harsányi Dorottya, Holló Kiara, Juhász Anna, Kató Gitta, Kis Luca Bianka, Kisida Luca Sára, Kiss Annamária, Kollonai Zsanett, Kovács Fanni, Medve Dorottya, Ónodi Lilla, Rózsahegyi-Bóta Kata, Seres Adrienn, Szalay Eszter, Szopkó Panna, Tóth Zsuzsanna és Török Zsófia.

Edzők: Dr. Szőke Zsuzsanna, Vas Mónika, Madarász Fruzsina, Szabolics Mónika

Az eredmények

Kezdő kötelezők: 1. Szopkó Panna (2003), 2. Holló Kiara (2002), 3. Török Zsófi (2003)

Kezdő gyakorlatsor: 2. Szopkó Panna (2003) és Holló Kiara (2002)

Előírt egyéni gyakorlatsor: 2. Török Zsófi (2003), 3. Ónodi Lilla (2003-2004)

Előírt páros gyakorlatsor:

Kategória győztes (1.): Daruka Fanni - Harsányi Dorottya és Kiss Annamária - Kollonai Zsanett (2002)

Előírt csapat gyakorlatsor: 2. Daruka Fanni – Harsányi Dorottya - Kiss Annamária – Kollonai Zsanett

Páros kűr: 1. Kató Gitta – Kovács Fanni (utánpótlás)

Vegyes kombinációs kűr: 2. és 3.: Budaházi Panna, Juhász Anna, Kató Gitta, Kis Luca Bianka, Kisida Luca Sára, Kovács Fanni, Medve Dorottya, Rózsahegyi-Bóta Kata, Seres Adrienn, Szalay Eszter, Tóth Zsuzsanna (gyermek – utánpótlás)

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!