boon-sportoldal

2013.02.05. 09:50

Borosi: elkészült a beosztás

Miskolc - Az elmúlt hét végén rendezték meg a Borosi László teremlabdarúgó-emléktorna idei selejtezőit. Tíz településen, tizenegy csoportban zajlottak a küzdelmek, ahonnan a legjobbak bekerültek a február 9-10-én, a miskolci városi sportcsarnokban sorra kerülő középdöntőbe (a címvédő Bükkábrány mellé).

Miskolc - Az elmúlt hét végén rendezték meg a Borosi László teremlabdarúgó-emléktorna idei selejtezőit. Tíz településen, tizenegy csoportban zajlottak a küzdelmek, ahonnan a legjobbak bekerültek a február 9-10-én, a miskolci városi sportcsarnokban sorra kerülő középdöntőbe (a címvédő Bükkábrány mellé). A csoportbeosztást hétfőn délután elkészítette az MLSZ B.-A.-Z. megyei Igazgatósága:

A csoport: Mezőkövesd-Zsóry (NB II), FC Tiszaújváros (NB III), Ózdi FC (NB III), Aszaló (megyei I.), Sajóbábony (megyei I.), Mád (megyei II.).

B csoport: Cigánd (NB III), Bükkábrány (NB III), Encs (megyei I.), Szikszó-Tomor-Lak (megyei I.), Felsőzsolca (megyei I.), Tokaj (megyei II.).


A XXVIII. Borosi László teremlabdarúgó emléktorna csoportselejtezői közül vasárnap ötöt játszottak le, megyénk különböző városaiban.

A XXVIII. dr. Borosi László teremlabdarúgó emléktorna szombati selejtezőinek eredményei.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!