boon-sportoldal

2012.05.21. 11:11

Világcsúcsok, aranyérmek

Szlovéniában, Bledben rendezték meg GPC szervezet fekvenyomó Európa-bajnokságát, melyen raw (profi ruha nélküli) kategóriában 19 magyar versenyző vett részt, köztük a Miskolci VSC erős emberei is.

Szlovéniában, Bledben rendezték meg GPC szervezet fekvenyomó Európa-bajnokságát, melyen raw (profi ruha nélküli) kategóriában 19 magyar versenyző vett részt, köztük a Miskolci VSC erős emberei is.Az összesített csapatversenyben válogatottunk az első helyet szerezte meg Szlovákia és Szlovénia előtt, a díjat Freimann Sándor, a Magyar Professzionális Erőemelő Liga elnöke és Mészáros László szövetségi kapitány vette át.

Az MVSC sportolói is remekeltek, Oláh  Ákos (juniorok, -90kg) 212,5 kilóval új világcsúccsal nyert, ami természetesen az abszolút első helyet is jelentette számára. Mészáros  Dávid (ifjúságiak, -100 kg) 182,5 kilóval, ugyancsak világrekorddal végzett az élen. Stranszki  Norbert (felnőttek -125 kg) 245,5 kilós világcsúccsal diadalmaskodott, míg a sokszoros világ- és Európa-bajnok Mészáros László (felnőttek -140 kg) 290 kilóval lett első az abszolútban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!