boon-sportoldal

2012.02.04. 20:24

Győzött a Mezőkövesdi KC a Fradi otthonában

Idegenben győzelmet aratott a kiesés elkerüléséért küzdő matyóvárosi NB I-es férfi kézilabdacsapat.

Idegenben győzelmet aratott a kiesés elkerüléséért küzdő matyóvárosi NB I-es férfi kézilabdacsapat.Keményen védekezett mindkét együttes és hosszú támadásokat láthattak a nézők. A Mezőkövesd sok keresztmozgás után lőtte góljait. A vendégek végig vezettek az első félidőben, rendre egy-két gólos előnyét mutatta az eredményjelző.

A szünet után ott folytatta a csapat, ahol az elsőben abbahagyta. Továbbra is zártan védekezett és eredményes támadásokat vezetett. Az MKC ezúttal a helyzetek kihasználásában is jeleskedett, ráadásul türelmes volt. A második félidő második részében a kövesdiek 3-5 góllal is vezettek már. Összességében teljesen megérdemelten diadalmaskodott a vendégcsapat, az történt a pályán, amit Bécsiék akartak.

Az MKC sikeréhez hozzájárult, hogy többen kiváló egyéni teljesítményt nyújtottak!


Jegyzőkönyv

FTC-PLER KC – Mezőkövesdi KC 26-29 (13-15)

Pestszentimre, 300 néző. V.: Natkai, Sallai.

MKC: Melus – Kiss G., Bécsi (4), Korsós (3), Rossoni (1), Fekete (7), Németh T. (7). Csere: Tóth K. (kapus), Morva (1), Rosta M., Gubó, Gamrat (4), Kupi (1), Szabó T. (1), Nyikes, Molnár F. Vezetőedző: Buday Ferenc.


ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!