boon-sportoldal

2012.02.19. 18:14

DVTK: Szerdára már Ligakupa meccs van kiírva

Még van hó a diósgyőri centerpályán, hétfőn takarítják le a maradékot.

Még van hó a diósgyőri centerpályán, hétfőn takarítják le a maradékot.

Az előttünk álló héten megkezdődik a futballtavasz, az év első tétmérkőzései közül elsőként a Ligakupa negyeddöntőire kerül sor. Ebben a Diósgyőri VTK is érintett, ráadásul pályaválasztóként, ugyanis szerdán 18 órától a Videotont kellene fogadniuk. Hogy így lesz-e, ez az időjárástól, illetve ezzel összefüggésben a centerpálya helyzetétől függ.

A pár nappal ezelőtt, egészen pontosan szerdán leesett 8-10 centiméteres hóréteg ,,állapotáról” érdeklődtünk vasárnap délután Sverla Bélánál, a Diósgyőri sportingatlan fenntartójánál, a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft. munkatársánál, aki a következőket mondta:

– A régi műfüves pályát még a hóesés napján, vagyis szerdán letakarítottuk, az új műfüves játékteret csütörtökön tisztítottuk meg a hótól, hogy az utánpótláscsapatok edzeni tudjanak. A centerpályára pénteken mentünk rá, és bár úgy terveztük, hogy szombaton dél körülre ezzel is végzünk, a takarítógépünk meghibásodott, nem tudtuk teljesen eltávolítani a havat a fűről, mintegy 1-1,5 órányi munka még maradt. Ezt hétfőn délelőtt fogjuk befejezni, vagyis ha nem esik újabb hó, akkor valószínűleg nem lesz akadálya annak, hogy szerdán lejátsszák a Diósgyőr – Videoton Ligakupa mérkőzést.


     

 

Ligakupa negyeddöntők

     

Február 21. (kedd):

18.00: Paksi FC – Debreceni VSC-TEVA     

Február 22. (szerda),

13.00: Kaposvári RFC – Lombard Pápa TFC,

14.00: MTK Budapest – Kecskeméti TE,

18.00: Diósgyőri VTK – Videoton FC

A visszavágókat március 7-én játsszák.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!