boon-sportoldal

2012.02.16. 20:35

DVTK: Befejeződött a téli erősítés?

Mint azt Dudás Hunortól, a DVTK-t működtető cég, Belekben tartózkodó ügyvezetőjétől megtudtuk: eldőlt, hogy a múlt héten még mint próbajátékosként a kerettel útnak induló, 21 éves brazil középpályás, Bernardo Frizoni Da Cruz Diás abban a tudatban utazhat vissza Miskolcra, hogy már a DVTK labdarúgója.

Mint azt Dudás Hunortól, a DVTK-t működtető cég, Belekben tartózkodó ügyvezetőjétől megtudtuk: eldőlt, hogy a múlt héten még mint próbajátékosként a kerettel útnak induló, 21 éves brazil középpályás, Bernardo Frizoni Da Cruz Diás abban a tudatban utazhat vissza Miskolcra, hogy már a DVTK labdarúgója. A védőként is bevethető játékos fél éves szerződést fog aláírni, és ebben a megállapodásban az is szerepel majd, hogy a DVTK ezt a kontraktust meghosszabbíthatja. Arra a kérdésre, hogy miért csak ilyen rövid időre kötötték magukhoz a fiatal labdarúgót, Dudás Hunor azt válaszolta: ,,meg akarjuk nézni, hogy mire képes élesben, hogyan teljesít a tétmérkőzéseken.”

Az ügyvezetőtől azt is megkérdeztük, hogy egyeztettek-e már arról Benczés Miklóssal, hogy befejezettnek tekintik-e az téli erősítéseket (Fernando, Sekour, Vági és Frizoni személyében), erre pedig ezt válaszolta Dudás Hunor: ,,Még nem, ha hazaérünk, akkor fogunk leülni erről beszélgetni”. Az átigazolási időszak utolsó napja február 20-a, vagyis túl sok idejük nem lesz ezen a kérdésen rágódni.

Csak emlékeztetőül: Benczés Miklós egy nappal ezelőtt azt nyilatkozta az Észak-Magyarországnak, hogy egy olyan erőcsatárt, aki csúcséket tud játszani még el tudna képzelni a keretben, mert ezen a poszton Seydinek nincs igazi alternatívája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!