boon-sportoldal

2012.01.20. 09:59

Három vereség után győzni akarnak a lányok

A Csokonai utcai csarnokban fogadja ellenfelét az Albrecht-Miskolci VSC-MISI együttese.

A Csokonai utcai csarnokban fogadja ellenfelét az Albrecht-Miskolci VSC-MISI együttese.

Az NB I-es női röplabda bajnokság 19. fordulója keretében a zöld-fehérek szombaton hazai környezetben 17 órától meccselnek a Békéscsabai RSE gárdájával.

Reménykednek

– Az elmúlt napokban zsinórban három vereséget szedtünk össze – kezdte Toma Sándor, az MVSC vezetőedzője. – Ráadásul mindhármat 3:0-ra veszítettük el és nem számítotgunk ilyen arányú kudarcokra. Igaz, hogy nagyobb tudású együttesekkel csaptunk össze, a szettrablásokban azonban joggal reménykedtünk. Nem így történt, de ezen már nem keseregünk, azért sem, mert az alapcsapatunk az iskolai elfoglaltságok miatt nem tudott együtt edzeni. Ennek következtében görcsösek voltunk, a játékosok nem mindig értették meg egymást a pályán és ebből természetesen feszültség is keletkezett. A héten azon dolgoztunk, hogy a tréningjeinket jó hangulatban tartsuk meg, tisztázzuk a fejekben a teendőket és a feladatokat. Nem tudom, hogy a Békéscsaba milyen összeállításban érkezik Miskolcra: azt tudom, hogy vannak sérültjeik, aztán ők is kétszer kikaptak, sőt a Magyar Kupában sem sikerült a legjobb négy közé kerülniük. Szerkezetileg megbomlottak, új embereket építenek együttesükbe, amely nyilván zökkenőkkel jár. Abban bízom, hogy „lányaim” végre felszabadultan játszanak, jó mérkőzést vívnak és ha ez összejön, akkor nyerünk! A diadal pedig további lendületet adhat nekünk a folytatáshoz.

Az Albrecht-MVSC-MISI csapatának minden tagja a szakvezető rendelkezésére áll, a fiatalokkal együtt tizennégyen vannak. A héten Csarkó Edina vizsgázott, nem látogatta az edzéseket, de rá is számít Toma Sándor.

M-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!