boon-sportoldal

2011.10.14. 20:37

Kinek a lendülete törik meg?

Szombaton 18 órától a Pécsi MFC-vel játszik a DVTK hazai pályán a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzésről élőben tudósítunk!

Szombaton 18 órától a Pécsi MFC-vel játszik a DVTK hazai pályán a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzésről élőben tudósítunk!Szűk két hete alapos pofonba (0-5) szaladt bele Debrecenben a Diósgyőr, ám hogy azért a pályán nem nyújtott olyan rossz teljesítményt a DVTK, azt az is jelezte, hogy a Hajdúságba elzarándokolt 1300 szurkoló nem fújolta a játékosokat, sőt, ugyanolyan hangulatot teremtett a tábor a Loki stadionjában a lefújás után, mintha nyertek volna a kedvencek...

– Ezen a héten már szóba sem került a debreceni összecsapásunk – szögezte le Benczés Miklós, a miskolci piros-fehérek vezetőedzője. – Mi egyik meccs után már a másikra figyelünk, így az energiáinkat előbb a múlt szerdai, majd a most szerdai Ligakupa meccsre fordítottuk, aztán csütörtöktől a Pécsre készültünk.

Az övék törjön

A mostani rivális baranyaiak – a DVTK-hoz hasonlóan – meglepően jól szerepelnek eddig a bajnokságban, jelenleg ötödikek, egy ponttal állnak Lippaiék előtt.

– Bennünket, és őket is visz, vitt előre az a siker, amit a másodosztályból való feljutás jelent, jelentett – fogalmazott Benczés Miklós. – Számomra most az a kérdés, hogy a mi oldalunkon törik-e meg ez a lendület, vagy az ő oldalukon... Bízom benne, hogy az övéken... A bajnokságban ugyan volt egy kis szünet, de nem lazítottunk, hiszen amint azt mindenki láthatta, tulajdonképpen a Ligakupában is majdhogynem azt a kezdő tizenegyet vonultattuk fel, mint akikkel Debrecenben játszottunk, vagy akik a Pécs ellen is kezdhetnek.

ÉM -MI


A DVTK várható kezdőcsapata:

Rados - Vadász, Gal, Rakovic, Gohér - Abdouraman - Gallardo, Lippai, Luque - Tisza, Seydi.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!