boon-sportoldal

2011.09.28. 18:59

Egy óra alatt elfogytak a jegyek

Csak azoknak jutott jegy, a Loki meccsre, akik a pénztárnyitásra ott voltak.

Csak azoknak jutott jegy, a Loki meccsre, akik a pénztárnyitásra ott voltak.A labdarúgó NB I 11. fordulójában, október 2-án, vasárnap 16 órától rendezik meg a Debreceni VSC-TEVA – Diósgyőri VTK meccset. Az összecsapásra múlt vasárnap összesen 800 darab jegyet küldött át Miskolcra a debreceni klub, a vendégszurkolók számára, majd miután érzékelhető volt, hogy ettől jóval nagyobb az igény a diósgyőri szurkolók körében, további jegyeket, még 300 darabot ,,alkudott ki” a DVTK menedzsmentje. A rangadóra a jegyek árusítását kedden kezdték meg, ekkor a bérletesek vásárolhattak először, akik 453 darab bilétát vittek haza. Vagyis a szerdai napra, az első kontingenssel érkezett 347 darab jegy, valamint az a további 300 biléta maradt, ami az érkezése napközben volt várható.

Szerdán reggel óriási tömeg gyűlt össze a jegyárusítás helyszínén, úgy tudjuk, hogy a legkorábban érkező jegyvásárló több mint két órával az árusítás kezdete előtt cövekelt le a Mini Olimpia sportbolt előtt, hogy biztosan legyen jegye. Az előző napról megmaradt 347 jegy pillanatok alatt gazdára talált, a szurkolók tízesével vitték a belépőket, 17 perc alatt egy sem maradt az árushelyen. Innentől kezdve az történt, hogy előjegyzésbe vették, - a jegyár kifizetése mellett - azokat, akik hiába sorakoztak az üzlet előtt, nem jutott nekik a belépőkből. Ők voltak azok a ,,szerencsések” akiknek a délutáni órákban még vissza kellett menniük, hogy átvegyék a jegyüket, amivel ők legalább ott lehetnek a rangadón.

Mindezt azt jelenti, hogy négy nappal a nagy érdeklődéssel várt meccs előtt már biztos, hogy legkevesebb 1100 nézője lesz a bajnokinak, és ezekben az emberekben az a közös, hogy Diósgyőrnek fognak szurkolni.

ÉM-BCS


A vasárnapi Debrecen – Diósgyőr rangadóra 2 nagy busz már megtelt.

Miskolc – Már 9 órai nyitás előtt a Széchenyi utcáig ért a vasárnapi Debrecen – Diósgyőr meccs jegyeit megváltani szándékozó drukkerek sora.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!