boon-sportoldal

2011.09.30. 17:04

Benczés: "Nagyon éles mérkőzés elé nézünk"

Benczés Miklóstól, a miskolciak szakvezetőjétől azt kérdeztük a vasárnapi DVSC - DVTK meccs előtt, hogy megszakíthatják-e nyeretlenségüket idegenben?

Benczés Miklóstól, a miskolciak szakvezetőjétől azt kérdeztük a vasárnapi DVSC - DVTK meccs előtt, hogy megszakíthatják-e nyeretlenségüket idegenben?– Nem tudom, nem vagyok jós... – válaszolta a vezetőedző. – Az biztos, hogy egy nagyon éles mérkőzés elé nézünk, merthogy mind a két csapat a támadójátékot preferálja. A Debrecennek rendkívül fontos a három pont megszerzése, hiszen náluk egyértelműen a bajnoki cím megszerzése a cél. Szerintem az lesz, lehet a döntő, hogy ki tudja rákényszeríteni az akaratát a másikra.

Kell-e netán azzal foglalkozni, hogy a csapat ,,új” csatára, Tisza Tibor hazatér szülővárosába? ,,Tibinek az a feladata, hogy a társaival minél jobban összeszokjon, mert ez viszi őt is, és a DVTK-t is előre” – jelezte Benczés Miklós.

A Diósgyőrben Dobos lesz hiányzó, aki térdműtéten esett át.


 A DVTK várható kezdőcsapata Debrecenben:

Rados (Farkas) – Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér – Gallardo, Abdouraman, Lippai, Luque – Tisza (Carreno), Seydi (Menougong).


Labdarúgás - Varga József masszív ellenfélnek tarja a DVTK-t, de bízik a három pontban.

Vasárnap, a Diósgyőr ellen immár a 18. NB-I-es mérkőzésre készül a DVSC-TEVA együttese Kondás Elemér vezetőedző irányításával. A Loki trénere a tavaszi 7 meccset is beszámítva eddig 76 százalékos eredményességet ért el csapatával. Ami pedig az új kiírásban elért veretlenséget, az eddigi 8 győzelmet és két döntetlent illeti, 87 százalékos a mutatója, amit vasárnap szeretne tovább javítani!

Pluszban, még 150  vendégjegy keres gazdát, a vasárnap DVSC – DVTK bajnoki rangadóra.

A vasárnapi Debrecen – Diósgyőr rangadó előtt, a Diósgyőri VTK csatárát, Tisza Tibort kérdeztük.

 Legyen pontos, aki szurkolói busszal akar utazni bármelyik idegenbeli DVTK-meccsre.

Debrecen – A vendégek elszántan érkeznek Debrecenbe, de a lokistáktól sem számíthatnak könyörületre.

Részt vettünk a DVTK labdarúgócsapatának szerda délutáni edzésén.

 Igazi keleti rangadóra kerül sor vasárnap Debrecenben, ahol a listavezető DVSC-TEVA a negyedik helyezett Diósgyőri VTK gárdáját fogadja. Ön szerint mi lesz a piros-fehér együttesek meccsének a végeredménye?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!