boon-sportoldal

2011.08.16. 13:33

Már kaphatók a vendégbelépők Újpestre

A Diósgyőri VTK együttese a következő bajnoki mérkőzését vasárnap 16 órától az Újpest vendégeként játssza a labdarúgó NB I-ben.

A Diósgyőri VTK együttese a következő bajnoki mérkőzését vasárnap 16 órától az Újpest vendégeként játssza a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzésre a diósgyőri szurkolók buszokat indítanak a meccs napján, 11.30-kor, a Diósgyőri stadiontól. A részvételi díj: 2700 forint/fő. Jelentkezni a 30/306-9815-ös telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen lehet.

Akik a meccsre utaznak, azok a vendégszektorba érvényes jegyeket – amelyből 1000 darabot kap a DVTK 900 forintos darabáron a mai naptól már megvásárolhatók 17 óráig, valamint szerdán és csütörtökön 9 és 17 óra között vásárolhatják meg elővételben Miskolcon, a Mini Olimpia sportboltban (Miskolc, Széchenyi u. 83.).

Fontos információ, hogy a Mini Olimpia sportbolt pénteken és szombaton nem árul belépőket, ezeken a napokon a DVTK klubházában 9 és 19 óra között lehet beszerezni a bilétákat a diósgyőri szurkolóknak a vasárnapi meccsre.

Több diósgyőri drukker is érdeklődött arról, hogy lehet-e a mérkőzés helyszínén jegyet vásárolni, akár elővételben, akár a mérkőzés napján, ezzel kapcsolatban Nemes Károly, az Újpest FC kommunikációs igazgatója az Észak-Magyarország megkeresésére úgy nyilatkozott, hogy erre nem lesz lehetőség, a vendégszektorba érvényes jegyek értékesítését a DVTK végzi.


Kapcsolódó cikk:

A vasárnap 16 órakor kezdődő Újpest FC - Diósgyőri VTK NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzésre szurkolóbuszok indulnak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!