boon-sportoldal

2011.07.22. 09:16

FTC - DVTK: Fogynak a jegyek, telnek a buszok

A vasárnap 18 órakor kezdődó FTC - DVTK bajnoki mérkőzésre a vasúti közlekedést választó szurkolók a Keleti pályaudvartól rendőri kísérettel mehetnek az az Albert stadionig.

A vasárnap 18 órakor kezdődó FTC - DVTK bajnoki mérkőzésre a vasúti közlekedést választó szurkolók a Keleti pályaudvartól rendőri kísérettel mehetnek az az Albert stadionig.Csütörtök estig a diósgyőri szurkolók részére Miskolcra elküldött 1200 db meccsbelépőből 770 db talált gazdára - tájékoztatta a Borsod Online-t Tóth Gábor a jegyeket árusító Mini Olimpia sportbolt  vezetője.

A bilétákat pénteken 9 és 17 óra között, még szombaton 9 és 12 óra között lehet megvásárolni 2000. Ft-os egységáron Miskolcon, a Széchenyi utca 83. szám alatt található üzletben.

Vonattal 

Vonattal utazóknak: a vasárnap 13.35 órakor a Miskolc, Tiszai pályaudvarról induló "szurkolói" vonat a Keleti pályaudvarig közlekedik majd. A rendőrség innen kíséri majd a drukkereket az Albert stadion vendégszektorába.

Három szurkolóbusz már megtelt

A szurkolóbuszok közül már háromra is ki lehet tenni a megtelt táblát.

A buszok 2011. július 24-én, vasárnap 13:30 órakor indulnak a Diósgyőri Stadion parkolójából.

Az út ára: 2700 Ft/fő

Az utazásra még lehet jelentkezni a 30/3069815 telefonszámon illetve a [email protected] e-mail címen egészen pénteken este 20.00 óráig.

Autósoknak

Azok, akik kocsival jönnének szintén csatlakozhatnak a vasárnap a Diósgyőri Stadiontól 13:30-kor induló piros-fehér konvojhoz, zengjen együtt sok száz diósgyőri toroktól az út az FTC  stadionjáig - kérik a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!