boon-sportoldal

2011.06.27. 07:19

Már alakul a Mezőkövesdi KC kerete

<p>Mezőkövesd -&nbsp;Július 11-én kezdi az alapozást a matyóvárosiak NB I-es férfi kézilabda csapata.&nbsp;</p>

A holt idényben sem tétlenkedtek az MKC-nál, ahol az ilyenkor szokásos munkát végzik: „alakítgatják” leendő keretüket. 

– Négy játékosunk szerződését már meghosszabbítottuk – közölte érdeklődésünkre dr. Vasas László, a Mezőkövesdi KC ügyvezető alelnöke, aki nevekkel is szolgált: – A 2011/2012-es idényben is együttesünket erősíti majd Nyikes Csaba, Fekete László, Holló Balázs és Lezák Áron. A megállapodás szerint Molnár Ferenc és Rosta Miklós szükség esetén játszani is fognak, de tudásukat elsősorban az utánpótlás-nevelés terén hasznosítjuk majd. 

Aláírások a jövő héten

- Több kiszemeltünkkel már eljutottunk a szóbeli megállapodásig – folytatta az alelnök. – Ha minden jól megy, akkor ezen a héten írhatjuk alá Németh Tamásnak, az FTC balszélsőjének, Morva Zoltánnak, a Dunaferr jobbátlövőjének, a kecskeméti Gyuris Patriknak, a Kecskemét beállósának és Szabó Tibornak, a Dunaferr beállósának szerződését. Valamennyien tehetségesek, korosztályos válogatottak, reményeink szerint hasznos tagjai lesznek együttesünknek. Ugyancsak tárgyalunk Kuti Szabolcs irányítóval, aki szintén korosztályos válogatott és eddig a Pler KC-ben szerepelt. 

Az alelnök arról is beszámolt, hogy megtették ajánlatukat kapusuknak, Tóth Koppánynak és jobb átlövőjüknek, Bécsi Jánosnak, akiktől választ várnak. 

Nyílt edzés

Újság még az MKC háza táján, hogy a július 11-i munkakezdés után két nappal a városi sportcsarnokban bemutató edzést tartanak az U21-es világbajnokságra készülő junior válogatott keret tagjaival. A nyílt tréningen a sportág barátai is jelen lehetnek majd. 

ÉM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!