boon-sportoldal

2010.11.08. 23:00

Kár az elejéért… és a végéért

<p>Jó tíz perc előnyt adott az Ózd VSE a Ferencvárosnak, ezt pedig a futsal élvonalban senki ellen nem lehet megtenni.</p>

 Alig, hogy elkezdődött a nagy érdeklődéssel várt találkozó, máris háromgólos hátrányban voltak a hazaiak. Rögtön az elején Kun, majd egymás után kétszer Scheffer vette be Venczel Viktor hálóját. A második félidőben egyértelműen átvette a játék irányítását a hazai együttes, Tóth Krisztián kontragólja pedig a reményeket is visszaadta. Az utolsó tíz percben nagy párbaj kezdődött, lüktetett a játék. Sápi egyre hozta föl az Ózd VSE-t, amire azonnal válaszolt a Fradi. Ez viszont nem szegte a vendéglátók kedvét, mert Sápi újfent betalált. Már csak másfél perc volt hátra, az ózdiak kitámadtak, az FTC kontrái pedig ültek, így végül néggyel nyertek a zöld-fehérek. A krónikához hozzátartozik, hogy az fővárosiak kapujában Tóth Gyula parádézott, a lefújás után az öltözőben a társak egész biztos, hogy megköszönték a remeklését. Ez is kellett a Ferencváros ózdi győzelméhez. A meccs egyébként igazi propagandája volt a futsalnak, hiszen a két csapat, többszáz néző előtt izgalmas találkozót vívott egymással.

Futsal NB I., 7. forduló
Ózd VSE – FTC-6x6 Taxi3-7 (0-3)
Ózd, 400 néző. V.: L.Tóth, Takács, Veres.

Ózd VSE: Venczel – Monyók, Gál, Juhász, Sápi. Csere: Tóth K., Szögedi, Horváth I., Füleki. Edző: Féder József. Ferencváros: Tóth Gy – Kun, Temesi, Bita, Scheffer. Csere: Tősér, Balán, Somorjai, Szabó, Fogarasi. Edző: Fehér Zsolt. G.: Sápi (2), Tóth K., ill. Scheffer (3), Temesi (2), Kun, Bita.

Féder József: - Sajnálom, hogy csak tíz perc elteltével kezdünk el futsalozni. Utána viszont nagyon küzdöttünk, de ekkora előnyt nem szabad adni egy Fradi-szintű csapatnak. Köszönöm a szurkolók biztatását, jó volt látni, hogy Ózdon van létjogosultsága a futsalnak. Dolgozunk tovább, a mai meccs ebből a szempontból ismét erőt adott.

Fehér Zsolt: - Remek volt a hangulat és jó volt az ellenfél. Nagyon értékes ez a győzelem, amit a fegyelmezett játékunknak és a remek kapusteljesítménynek köszönhetünk. Tovább sok sikert kívánok az ózdi csapatnak. 
-
Marosréti Ervin -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!