boon-sportoldal

2010.10.19. 20:46

Egy győzelem, egy vereség

<p>Női kosárlabda NB II Keleti liga, 1. torna Egerben.</p>


EKFSE-Eger – Miskolci EAFC 60–45 (15-4, 17-13, 14-17, 14-11)

Miskolci EAFC: Kovács E. (-), S. FARKAS (10/6), Kővári K. (8), Kozma (9/3), Ferenczi (6). Csere: SZEMERE (6), RÓTH (6), Kővári T. (-), Takács A. (-). Edző: Egerer Attila.

Egerer Attila: – Az idei tornarendszerű lebonyolításhoz, – egy nap két meccs – hosszú kispad, jó minőségű cseresor és jó erőnlét szükséges. Az első meccs a magunk hibájából sokat vett ki belőlünk, ezért nagyon fáradtan kezdtük ezt a mérkőzést. Így már az első negyedben jelentős hátrányt szedtünk össze, amiből menet közben tudtunk ugyan faragni, de a vége nem lett szebb.


Miskolci EAFC – Gyöngyösi SI 47-38 (8-10, 9-16, 17-2, 13-10)

Miskolci EAFC: Kovács E. (12/3), S. FARKAS (1), KOZMA (6), Kővári K. (12), FERENCZI (16). Csere: Szemere (-), Kővári T. (-). Edző: Egerer Attila.

Egerer Attila: – Idény eleje ide vagy oda, ilyen kritikán aluli dobóteljesítményre évekre visszamenőleg sem emlékszem, pedig szoktunk magunknak negatív meglepetéseket okozni. A helyzeteket kialakítottuk, de szinte minden dobást sikerült kihagyni. Végül a harmadik negyedben találtunk valamennyire magunkra, ennek és a végig jó és harcos védekezésnek köszönhetően ilyen kevés dobott ponttal is sikerült nyerni.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!