boon-sportoldal

2010.09.25. 18:16

Edzői nyilatkozatok a DVTK-Nyíregyháza után!

<p>"<em>Talán a REAC meccs után mondtam, hogy ez a mostani a kedvenc diósgyőri csapatom...</em>" - nyilatkozta Benczés Miklós a Nyíregyháza fölött aratott DVTK győzelem után.</p>


Benczés Miklós (DVTK): - Talán a REAC meccs után mondtam, hogy ez a mostani a kedvenc diósgyőri csapatom, mert egy msotoha körülmények között, a bajnokságot kezdő játékosokból egy igazi csapat kezd kialakulni, olyan amelyik egyre eredményesebb. Az első féidő méltó volt a DVTK-hoz, a közönségünkhöz, ekkor jól játszottunk. A második játékrészben sajnos már nem először fordult elő, hogy emberelőnyben visszafogottabbak voltunk, s ez nem igazán jó. Úgy gondolom, hogy ha Menougong berúgja a második tizenegyest is, akkor reálisabb eredmény születik.

Brekk János (Nyíregyháza SFC): - Nagyon készültünk, a presztízsen túl az volt a tét, hogy el tudunk-e szakadni egy győzelemmel a DVTK-tól. Ez nem sikerült, mert a játékosok nem bírták el a terhet, idegesen és kapkodva keztünk, már a 2. percben tizenegyes-góllal hátrányba kerültünk és a kiállítás is nehéz helyzetbe hozott minket. A második félidőre rendeztük a sorokat, ekkor már sokkal jobban játszottunk és ez alap lehet a jövőre nézve. Gratulálok a Diósgyőrnek a győzelemhez!


Diósgyőri VTK vs. Nyíregyháza SFC élőben!

boon | 2010.09.25 18:01
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 7. fordulójában az élvonalba visszajutásra áhítozó DVTK az ugyancsak az NB I-be visszavágyó, Nyíregyháza SFC gárdáját fogadta. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!