boon-sportoldal

2010.08.12. 12:52

Abdouraman csak az edzőnek kellene

<p>Nem csak a foglalkozásokat vezénylő edzőnek van elképzelése a játékoskeret összetételéről a DVTK-nál.</p>

Az elmúlt hetek magjához további két játékos csatlakozott: Mészáros Márk Pápáról érkezett, Müller Zsolt pedig Bőcsről. Utóbbi labdarúgó már megmutatta magát a DVTK-ban, egy edzőmeccsen, amely után Benczés edző úgy nyilatkozott, hogy nem tart igényt rá. És, hogy mi változott másfél hét alatt?

– Tudom, hogy Müller Zsolt a középpályán bevethető, védekező típusó játékos, és akkor, amikor pályára lépett nálunk, a jobb oldalon szerepelt, mert az volt a hiányposztunk, belül megvoltunk – mondta Benczés Miklós. – A Zsolt igazi posztjára Abdouramant már korábban megtaláltam, engem meggyőzött a teljesítményével, ha rajtam múlna, akkor nálunk folytatná a pályafutását a kameruni labdarúgó. Sajnos, úgy tűnik, ehhez az én akaratom kevés, ugyanis ez nem találkozik a leendő tulajdonosi kör elképzeléseivel, így valósíznűleg nem lesz a mi játékosunk. Így került a képbe ismét Müller Zsolt, aki képes arra, hogy védekező középpályásként a csapat hasznára legyen.

Nagy Bélát hiába kérdeztük arról, hogy ki és miért nem támogatta Benczés Miklós azon elképzelését, hogy a kameruni Abdouramant szerződtessék, az ügyvezető nem kívánt erre válaszolni.

Az Észak-Magyarország más forrásból úgy értesült, hogy az új tulajdonosként emlegetett Arago Zrt.-től vártak szerdára egy listát, amelyen azon játékosok nevei szerepelnek, akiket kívánatos lenne szerződtetni. Úgy tudjuk, hogy ezt a listát az a szakember állította össze, aki az Arago színre lépése után, a REAC meccset követően válthatja a kispadon Benczés Miklóst.

ÉM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!