boon-sportoldal

2010.07.06. 13:18

Az én vébém: Fekete Zsuzsa

<p>Fekete Zsuzsa, a budapesti InfoRádió hírszerkesztője osztotta meg velünk a vébével kapcsolatos gondolatait. A dél-amerikai foci fogta meg a rádióst.</p>

"Sajnos, nincs időm arra a munka miatt, hogy minden meccset megnézzek, amit nagyon fájlalok. Igaz, a szerkesztőségben van mellettem két hatalmas tévé, úgyhogy az összes gólt láttam, igaz nem mindegyiket élőben, volt, amelyiket csak ismételve. Én a dél-amerikai focit szeretem leginkább, mert szeretem, amikor játsszák ezt a játékot, ezért nagyon sajnáltam, különösen az argentin válogatott kiesését. Maradonáéknak azért is szurkoltam, mert nagyra becsülöm azt az emberi tartást az Isteni Diegoban, hogy kábítószeres élete után fel tudott állni, el tudott jutni a szövetségi kapitányi posztig. Mert tisztelem azokat, akik miután megjárták a poklot, a feneketlen mélységből képesek felállni, visszakapaszkodni a csúcsra" – mondta a rádiós.

2006-ban

,,2006-ban kint voltam a németországi világbajnokságon és ott olyan hangulatot tapasztaltam, amit még soha sehol nem éltem meg, egyetlen sportrendezvényen sem. Ami akkor a legmeglepőbb volt számomra, hogy a világ minden tájáról érkezett emberek százezrei milyen békében és barátságban tudnak egymás mellett szurkolni. Nem felejtem el azokat a pillanatokat, amikor a győztes csapat drukkerei vigasztalták a veszteseket, ez az egyik legfelemelőbb élményem. Sajnos, Dél-Afrika túl messze van ahhoz, hogy oda eljuthattam volna, így csak irigylem azokat, akiknek ez sikerült, mert biztos vagyok abban, hogy fantasztikus élményeket szereztek" – vélekedett Fekete Zsuzsa.

A magyar sikerről

,,Ami pedig a vébé eseményeit illeti: mind mondtam, az argentinok kiesését fájlalom, de el kell ismerni, hogy a németek győzelme jogos volt. Én magam a Nationalelf játékát sosem szerettem igazán, azért mert a rakkolós, és azt a precizitást érzem benne, mint bármelyik német termékben, mondjuk egy autóban, és mivel én sokkal jobban kedvelem a spontanoitást, ezért az ő játékuk távol áll tőlem. Azt viszont el kell ismerni, hogy új csillag van a Németország egén, Müllernek hívják, és az ő teljesítménye nekem is nagyon tetszik. Természetesen nagyon kíváncsian várom az utolsó meccseket is, és mivel sok olyan barátnőm van, akik szeretik a focit, az egyik meccset 10 lánnyal együtt fogjuk nézni majd egy óriás kivetőn Budapesten valahol, és biztos, hogy ez egy remek este lesz. Örülök annak is, hogy van magyar siker Dél-Afrikában, gondolok itt Kassai Viktor megbízására, de ehhez annyit még hagy tegyek hozzá, hogy jó lenne, ha amikor legközelebb a DVTK-nak vezet meccset, akkor a vébé arcát mutatná, nem pedig azt, amit tavasszal a Bozsik stadionban, a Honvéd elleni meccsen láttuk tőle" – fejezte be gondolatait a hírszerkesztő.

- ÉM-BCS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!