boon-sportoldal

2010.05.09. 20:56

A hatvan perc körül forgott...

<p>Két meccset rendeztek vasárnap a labdarúgó megyei II. osztály Északi csoportjának 25. fordulójában.</p>

Bódvaszilas – Serényfalva 2-1 (0-0)
Bódvaszilas, 150 néző. V.: Marton.

Bódvaszilas: Szoták – Szabó, Kleiber (Kalász), Varga (Szegő), Dobos, Béres I., Béres T., Tóth, Kavicsányi, Saláta (Kovács), Nagy. Edző: Nagy Attila.
Serényfalva: Kanabé – Manóczki (Juhász), Lengyel, Lázi L., Süttő K., Erki (Süveges), Bodnár, Bud, Süttő Z., Gráczer (Vaszil), Lázi Gy. Elnök: Holló Gábor.
G.: Kavicsányi, Kovács, ill. Vaszil.
Jók: az egész csapat, ill. mindenki.
Ifi: 4-3.

Nagy Attila: – Küzdelmes mérkőzésen megérdemelten szereztük meg a három pontot. Ha a helyzeteinket berúgjuk, nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk.
Holló Gábor: – Küzdöttünk, hajtottunk, de nem sikerült a pontszerzés. Sok sikert a hazaiaknak.

Homrogd – Borsodnádasd 4-2 (0-1)
Borsodszirák, 80 néző. V.: Rendek.

Homrogd: Szabó – Horváth, Fazekas, Bancsók, Vróbel P., Krajnyák, Kópé, Kiss, Balázs, Szilágyi, Tóth. Edző: Szlifka Csaba.
Borsodnádasd: Kaló – Érsek, Misuta, Paulovics, Mészáros, Horváth, Kovács, Lázár, Göndör, Medve, Szatmári. Edző: Érsek Emil.
G.: Balázs (2), Kiss, Kópé, ill. Szatmári, Medve.
Jók: Balázs, Szabó, Horváth, Krajnyák, Kópé, Szilágyi, Fazekas, ill. az egész csapat.
Ifi: 1-2.

Szlifka Csaba: – Köszönjük a Borsodsziráknak, hogy kisegített a pályagondunkon. Hatvan percig a pályán sem voltunk, de végig tudtuk, hogy mit kellene játszani és az elfáradó ellenféllel szemben megérdemelten nyertünk.
Vincze László szakosztályvezető: – A harmadik mérkőzésünket vesztjük el rövid időn belül két gólos előnyből. Rengeteg gondot tudnék mondani, a fő ok: 60 percig tart az erő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!