boon-sportoldal

2010.04.05. 17:33

Mit hoz a hét első munkanapja?

<p>Tornyi Barnabásnak, a DVTK szakvezetőjének a szakmai beszámolójáról vasárnap hiába kérdeztük Nagy Bélát.</p>

A ,,szakmai beszámoló” ügyről két hete, a Győr elleni meccsről számoltunk be először, akkor Nagy Béla, a DVTK-t működtető cég, a DFC Kft. ügyvezetője, az addigi négy vereség után arra kérte Tornyi Barnabást, a DVTK vezetőedzőjét, hogy készítse el szakmai beszámolóját. Azon a héten kedden erről a beszámolóról Nagy Béla ukásza alapján Tóth László sportigazgatóval kellett volna megbeszélést tartania Tornyi Barnabásnak, de ebből végül csak annyi lett, hogy a két szakmai személy között megszűnt a beszélőviszony. A Kecskemét előtti meccs előtt három nappal végül mégsem került napirendre az elkészült szakmai beszámoló, majd a Hírös városban lejátszott meccs után egy olyan levél szolgáltatott újabb témát, amelyet Tornyi Barnabás küldött a klub vezetőinek. Minderről pénteken nem tuduk megkérdezni Nagy Bélát, aki nem volt elérhető azon a napon, és szombaton a meccs utáni találkozásunkkor is azt kérte, hogy inkább később ejtsünk erről szót.

– A Kecskemét elleni meccs előtt három nappal szóban megállapodtunk valamiben Tornyi Barnabással és én tartom magam ehhez – mondta húsvét vasárnap Nagy Béla. – Nekem az adott szó sokat számít, és tudom, hogy van olyan is, aki az írás erejében hisz, ezt is el tudom fogadni. Ahogy azt is, hogy egy adott élethelyezetet sokféleképpen lehet látni, többféle módon lehet hozzá közelíteni, például jogi oldalról, de akár erkölcsi vagy emocionális alapon is.

Amikor Nagy Bélát arra kértük, hogy rébuszként megfogalmazott mondatait segítsen megfejteni, azt a választ kaptuk, hogy a húsvét utáni első munkanapon hajlandó erről bővebben beszélni.

ÉM/BCS


Kapcsolódó cikkek:

Távolabb van, lejjebb már nincs
Szombati vereségével kilenc pontra távolodott el a DVTK a még bentmaradást jelentő 14. helytől.

Videó: Így látták az edzők
Az 1-0-ás angyalföldi sikerrel végződött Vasas - Diósgyőr meccs után a két csapat vezetőedzője, Giovanni Dellacasa és Tornyi Barnabás értékelte a látottakat. Nézze meg a videót!

Leadta, elolvassák, elmondják
Az élvonalbeli diósgyőri labdarúgócsapat vezetőedzője megírta anyagát.

Jegyzet: Távirat. STOP!
Tornyi Barnabás maradt az edző. STOP! Azt mondják nem volt edzőkérdés. STOP! Lehet, hogy álmodtuk az egészet, és minden a legnagyobb rendben van. STOP!Berecz Csaba jegyzete.

Már nem mozog a kispad...
Tornyi Barnabás dirigálja a DVTK csapatát a szombati, Kecskemét elleni sorsdöntő bajnokin.

Jegyzet: Diósgyőri matematika
Eddigi négy mérkőzésén egyetlen pontot sem szerzett a DVTK labdarúgócsapata. Amiből nem következik az, hogy ki fog esni a szezon végén.Berecz Csaba jegyzete.

Edzőkérdés van Diósgyőrben
Szerdán eldől, hogy marad-e Tornyi Barnabás a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatánál.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!