boon-sportoldal

2008.12.01. 14:35

Sebők Vilmos büszke, hogy a DVTK csapatkapitánya lehetett

<p>Több hiányzó mellett, a DVTK (volt) csapatkapitánya sem volt pályán a szombati Bőcs elleni (5-0) Ligakupa találkozón.&#160;<A href="http://foto.boon.hu/members.DVTK_kepek/albums/Sebok-Vilmos/@@overview.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A miértre nem sokat kellett várni, hiszen a piros-fehér együttes vasárnap hivatalosan bejelentette, hogy távozik a csapattól a 35 esztendős Sebők Vilmos, aki 2008. januárjában állt munkába még a Vágó Attila irányította csapatban. A több, mint ötvenszeres válogatott védő családi okokra hivatkozva kérte a szerződésbontását.

– Nem akarok a miértekről beszélni, ám az tény, hogy én akartam a szerződést felbontani. Ebben még inkább megerősített az, hogy a klubnak anyagi gondjai vannak – mondta a Borsod Online-nak Sebők Vilmos. – Nagyon jól éreztem magam Miskolcon, a DVTK-nál befogadtak, úgy érzem, hogy a szurkolók nagy része is megszeretett. Büszke vagyok arra, hogy a DVTK csapatkapitánya lehettem!

Az angol Bristol Cityt és a német Energie Cottbust is megjárt védő elárulta azt is, hogy még nincs konkrétum azzal kapcsolatban, hogy hol folytatja a pályafutását.

Kapcsolódó cikkek:

Sebők Vilmos távozik
Vasárnap a DVTK hivatalos honlapján jelentette be Dlusztus Imre, a DVTK-t működtető cég ügyvezetője, hogy a Sebők Vilmossal szerződést bontott a klub.

A Mikulás törleszthet Diósgyőrben
December 6-ig elmaradt bérük egy részéhez juthatnak a diósgyőri futballisták.

Dlusztus Imre az anyagi dolgokról
Mint arról már beszámoltunk a diósgyőri focisták "figyelemfelkeltése" miatt kezdődött később a DVTK - Bőcs Ligakupa-mérkőzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!