boon-sportoldal

2008.09.16. 13:41

Szabó Viktor nagy napja

<p>A DVTK újonca nem volt lámpalázas a Zalaegerszeg elleni győztes meccsen.</p>

Első ízben jelölte a kezdők közé Szabó Viktort a DVTK vezetőedzője, Vágó Attila. A szakvezető valószínűleg nem bánta meg a döntést: a 22 esztendős, jól megtermett támadó hasznosan futballozott, és egyáltalán nem tűnt rutintalannak. A játékos korábban háromszor szerepelt az NB I-ben, ám mindösszesen 46 percet töltött a pályán - most kezdőként kapta meg a bizalmat edzőjétől, és élni is tudott vele.

- Nagyon boldog vagyok, hogy győztes mérkőzésen mutatkozhattam be hazai közönség előtt - mondta az nb1.hu-nak az érthetően felszabadult Szabó Viktor. - Most először kaptam kezdőként lehetőséget Vágó Attilától, remélem, a folytatás is hasonlóan sikeres lesz majd. Igaz, hogy szerencsés mérkőzésen győztünk, és a hajrában a kapufa mentett meg minket a góltól, de ez semmit nem von le győzelmünk értékéből. Ez a csapat győzelme volt, szívvel-lélekkel hajtottunk, és fontos pontokat szereztünk.

Trnavac is kellett a DVTK győzeleméhez
A labdarúgó NB I 7. fordulójában szombaton itthon tartotta a 3 pontot a DVTK a ZTE ellen. 

DVTK - ZTE: Edzői nyilatkozatok
"Nagyon akarta a csapat a sikert, de igaz szerencsénk is volt..." - nyilatkozta Vágó Attila portálunknak a DVTK - ZTE bajnoki után.

Ön szerint ki volt a meccs embere?
Idei harmadik hazai mérkőzésén másodszor győzött a DVTK, leginkább ... játékának köszönhetően. Egészítse ki a mondatot!

Diósgyőri VTK vs. ZTE
A labdarúgó NB I 7. fordulójában 2-1-re nyert a DVTK a ZTE ellen, teljesítve ezzel a Dusztus Imre által adott ultimátum követelményeit.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!