BOON - Sport - NB III.

2017.10.28. 20:27

„Az első félidei teljesítményünktől csak a pálya minősége volt rosszabb”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 12. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 12. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

Tiszafüredi VSE – Cigánd SE 1-0 (0-0)

Tiszafüred, 250 néző. V.: Kovács.

Tiszafüred: Szalánczi – Vincze, Szövetes (Farkas), Bogár, Szívós (Pesti), Székely, Bozsó, Pataki, Benedek (Varga), Csábi, Sebe. Edző: Csillag László.

Cigánd SE: Sánta T. – Répási, Kovács, Baksa, Ötvös, Sánta K. (Molnár T.), Jáger, Oláh, Toma, Timkó (Molnár L.), Balla (Benke). Technikai vezető: Terjék Sándor.

G.: Pataki. Jók: Szalánczi, Vincze, Benedek, Sebe, Pataki, ill. senki.

Csillag László: – Taktikus mérkőzés volt, melyen egy „fél” helyzetünket sikerült gólra váltanunk és ezzel sikerült itthon tartanunk a három pontot.

Terjék Sándor: – Az első félidei teljesítményünktől csak a pálya minősége volt rosszabb, de ez nem lehet mentség több játékosunk hozzáállására. A második játékrészben többet birtokoltuk a labdát ellenfelünknél, de hátul újra belehibáztunk. Sajnos be kell látni, hogy a nyári vérátömlesztés ezen a szinten nem hozta meg kellő hatását.


Gyöngyösi AK – Putnok FC 1-0 (0-0)

Gyöngyös, 150 néző. V.: Farkas.

Gyöngyösi AK: Halasi – Fekete, Csornij, Rédei, Laurinyecz, Petrezselyem, Ivony (Suscsák), Tarnai, Domonyi, Gergely, Bartha. Edző: Török János.

Putnok FC: Egyed – Bodnár (Madarász), Nyisalovits, Tóth Sz. (Kovács), Fehér, Balogh, Katona B., Czető (Bocsi), Illés, Csicsvári, Csirszki. Edző: Koszta Péter.

G.: Ivony. Jók: az egész csapat, ill. Egyed.

Török János: – Csapatszinten nagyszerűen küzdöttünk egy élcsapat ellen. Játékosaim megmutatták, hogy fegyelmezett játékkal ilyen nagyszerű futballt lehet bemutatni.

Koszta Péter: – Teljesen megérdemelt hazai győzelem.


Salgótarjáni TC – Termálfürdő FC Tiszaújváros 3-1 (3-0)

Salgótarján, 200 néző. V.: Káprály.

Salgótarján: Lékai – Gubacsi, Banjac, Bogáti (Gábor), Spitzmüller, Kovács L. (Illés E.), Oláh, Híves, Takács (Gere), Sulcz, Gál. Edző: Zoran Kuntic.

Termálfürdő Tiszaújváros: Herceg – Nagy P., Fodor (Dajka), Márton, Pap, Lukács, Bussy (Turcsik), Kovács P., Hussein, Orosz, Illés G. (Kapacina). Edző: Gerliczki Máté.

G.: Spitzmüller, Oláh, Bogáti, ill. Pap. Jók: Spitzmüller, Oláh, Gál, Híves, ill. Hussein, Nagy P., Pap.

Zoran Kuntic: – Nagyon jól és agresszívan kezdtük a meccset és sikerült két gólt is lőnünk. Ezután a vendégek átvették a játék irányítását, többet birtokolták a labdát de szerencsére nem tudtak gólt lőni, így a harmadik találatunk eldöntötte a mérkőzést.

Gerliczki Máté: – Nagy árat fizettünk az első húsz perc indiszponált és langyos játékáért. Igazi balfácánok vagyunk, hogy nem tudtuk meglovagolni a kapubravúr okozta eufóriát.

ÉM


[related-post post_id="3579765"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!