BOON - Sport - NB II.

2018.05.27. 11:33

Vasárnap célba érhet a KBSC

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 37. fordulójában a Kazincbarcikai SC gárdája a Csákvár csapatát fogadja Putnokon vasárnap.

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 37. fordulójában a Kazincbarcikai SC gárdája a Csákvár csapatát fogadja Putnokon vasárnap.

Labdarúgó NB II, 37. forduló

Kazincbarcikai SC – FC Csákvár (Putnok, vasárnap, 17.00)

Koleszár György, a Kazincbarcikai SC megbízott vezetőedzője: – Az elmúlt hetekben szépen elindultunk felfelé, elért eredményeink pedig önmagukért beszélnek. Matematikailag azonban még nem biztosítottuk be az NB II-es tagságunkat. Azt a Csákvárt fogadjuk, amely az életéért küzd és nyilván mindent megtesz azért, hogy 3 ponttal távozzon tőlünk. Pillanatnyilag 41 pontjuk van, nekik az 1 pont kevésnek tűnik. Mi szintén azon vagyunk, hogy megkapaszkodjunk ebben az osztályban, és ha továbbra is jó és eredményes játékot nyújtunk, nem érhet minket baj, és vasárnap célba érhetünk.

A hazaiak közül Takács P. még mindig sérült, akárcsak Constantinescu, Kovács O. viszont a Siófok elleni találkozón letöltötte 5 sárgás büntetését és a csapat rendelkezésére áll.

A Kazincbarcikai SC várható kezdőcsapata: Somodi – Tóth Sz., Heil, Belényesi, Süttő – Gábor, Palmes, Sigér, Hegedűs D. – Boros, Kanalos.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!