BOON - Sport - NB II.

2018.05.02. 13:42

KBSC: javítani a helyzetkihasználáson

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 33. fordulójában a Kazincbarcikai SC gárdája az ETO FC Győr csapatát fogadja Putnokon szerdán.

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 33. fordulójában a Kazincbarcikai SC gárdája az ETO FC Győr csapatát fogadja Putnokon szerdán.

Labdarúgó NB II, 33. forduló

Kazincbarcikai SC – ETO FC Győr (Putnok, szerda, 17.00)

Koleszár György, a Kazincbarcikai SC megbízott vezetőedzője: – A múlt heti fordulóban, a helyzetek alapján nyernünk kellett volna Mosonmagyaróvárott, ahol 0-0-ra végeztünk, pontot szereztünk. Abban bízom, hogy amit elvett tőlünk a sors, azt majd máshol visszaadja nekünk. Az ETO FC Győr nagy hagyományokkal rendelkezik: komoly csapat, jó játékosokkal és ugyancsak jó edzővel. Mi az életünkért játszunk és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy eredményesek legyünk. Edzésmunkánkban folyamatosan rajta vagyunk azon is, hogy az annyira fontos helyzetkihasználásban javuljunk, remélem, hogy a tendencia előbb-utóbb megfordul.

A sárga-kékek közül Takács P., Hegedűs D. és Constantinescu sérült, a többiek játékra készek.

A Kazincbarcikai SC várható kezdőcsapata: Somodi – Tóth Sz., Heil, Belényesi, Süttő – Palmes – Mikló, Kovács O., Sigér, Kanalos – Kristófi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!