BOON - Sport - NB II.

2017.05.03. 11:54

Cigánd SE: „Készültünk becsületesen, aztán majd az élet írja a forgatókönyvet”

Cigánd - Csákvárral mérkőzhet meg a Cigánd SE szerda délután.

Cigánd - Csákvárral mérkőzhet meg a Cigánd SE szerda délután.

Cigánd SE – Aqvital FC Csákvár

Cigánd, szerda, 17.30

Szénay Péter, a cigándiak szakmai igazgatója elutazott a svájci Nyonba, ahol egy nagyszabású edzőkonferencián vesz részt. Ezért a szerdai Csákvár elleni mérkőzésen pályaedzője, Makay Robin irányítja az együttest.

Makay Robin, a CISE pályaedzője: – Tudjuk, hogy helyzetünk továbbra sem egyszerűsödött, de kétségtelen, hogy az elmúlt két győztesen megvívott bajnoki mérkőzés sokat segített a csapat morális állapotán. Bebizonyították a játékosok, hogy a legnehezebb helyzetben is képesek teljesíteni. Olyan helyzetben vagyunk, ahol minden meccs élet-halál harc és ez alól a következő, Csákvár elleni mérkőzés sem kivétel. Készültünk becsületesen, aztán majd az élet írja a forgatókönyvet, nekünk annyi dolgunk van ez alatt a rövid idő alatt, hogy mindent megtegyünk azért, hogy sikeres legyen ennek az epizódnak is a vége. Péter csütörtökig tartózkodik az UEFA székhelyén, vasárnap már ő meccsel a 14 órára előrehozott Vác elleni mérkőzésen.

A várható kezdőcsapat: Sánta – Molnár, Raducu, Oltean, Szilágyi – Balogh, Sándor, Baksa, Angyal – Nicorec – Katona.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!