BOON - Sport - NB II.

2016.11.27. 19:12

Labdarúgó NB II - „Utána a mi részünkről minden volt, csak nem foci”

Cigánd - A labdarúgó NB II 18. fordulójában idegenben nyert vasárnap a Cigánd.

Cigánd - A labdarúgó NB II 18. fordulójában idegenben nyert vasárnap a Cigánd.

BFC Siófok – Cigánd SE 0-2 (0-2)

Siófok, 250 néző. V.: Ducsai.

BFC Siófok: Tajti – Szilágy Z., Mogyorósi, Czingráber, Farkas – Gál – Gréczi (Berki, 67.), Kozma (Nagy R., 84.), Elek, Nagy D. - Petneházi (Szalai, 69.). Vezetőedző: Goran Kopunovic.

Cigánd SE: Egyed – Molnár, Raducu, Csicsvári, Szilágyi L. – Oltean, Baksa (Kasza, 68.) – Balogh (Kinczel, 80.), Katona, Angyal – Popescu (Roszel, 87.). Szakmai igazgató: Szénay Péter.

22. perc: Angyal kapott labdát a bal oldalon majd betört a tizenhatoson belülre ahol középre tálalt: Balogh érkezett és 3 méterről az üres kapuba fejelt, 0-1.

27. perc: Egy előreívelt labdát Popescu mellel tálalt Katona elé aki egy csel után kilőtte a hosszú sarkot, 0-2.

Jók: Mogyorósi, Gál, ill. az egész csapat.

Goran Kopunovic: – Nem így készültünk, mindenki azt gondolta, hogy ez egy kötelező győzelem lesz, de ezt a meccs alatt kellett volna megmutatni. Az első 20 percben meg voltak a lehetőségeink, de a Cigánd két helyzetéből két gólt szerzett utána a mi részünkről minden volt, csak nem foci. Gratulálok a Cigándnak a győzelemhez.

Szénay Péter: – A védekezésünkbe nem hibáztunk bele, a mérkőzés alatt a játékosok betartották a taktikai utasításokat. A helyzeteinket kihasználtuk, sőt az első félidőben még rúghattunk volna több gólt is. Gratulálok a játékosoknak a remek hozzáálláshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!