BOON - Sport - NB II.

2016.08.06. 13:00

Cigánd SE: meg kell kezdeni a pontgyűjtést

Cigánd - A labdarúgó NB II. 2. fordulójában a Cigánd SE hazai pályán fogadja a Szeged 2011-Grosics Akadémia együttesét vasárnap 17.30-tól.

Cigánd - A labdarúgó NB II. 2. fordulójában a Cigánd SE hazai pályán fogadja a Szeged 2011-Grosics Akadémia együttesét vasárnap 17.30-tól.

Cigánd SE – Szeged 2011-Grosics Akadémia (Balmazújváros, vasárnap, 17.30)

Fogarasi Zoltán, a Cigánd SE vezetőedzője: – A történelmi nyitányunk nem úgy sikerült, ahogy terveztük, pedig a mérkőzés összképe és az InStat rendszer statisztikai adatai alapján egy ilyen jellegű mérkőzést nem lett volna szabad elveszítenünk. A Dorog kivárásra játszó taktikája teljesen bejött, hiszen kíméletlenül kihasználták a súlyos egyéni hibánkból eredő lehetőségeiket. Sopánkodásra azonban nincs időnk, túl kell lépnünk az első kudarcélményünkön, hiszen nyakunkon az újabb nagy feladat. Az a Szeged érkezik hozzánk, amelyik kiváló és sok csatát megélt játékossal rendelkezik, és amely az első fordulóban csak látszólag nyert nehezen a városi riválisuk ellen, de látva a mérkőzést elmondhatom, hogy nagyon magabiztos győzelmet aratott. Át kell lépnünk saját árnyékunkon, csökkentenünk kell a saját térfélen elveszített labdák számát, fel kell gyorsulnunk gondolkodásban, kapura veszélyesebbnek kell lennünk és akkor „idegenben” is megszerezhetjük első hazai pontunkat, pontjainkat. A játékosaink is átérzik a meccs fontosságát, tudják, hogy ellenféltől függetlenül a reménykeltő jövő érdekében meg kell kezdenünk a pontgyűjtést.

A cigándiaknál eltiltott nincs, sérüléssel csak Kinczel bajlódik.

A tervezett kezdőcsapat: Vereckei – Varga, Raducu, Csicsvári, Szilágyi – Kasza – Nagy R., Baksa Z., Kis Sz., Jóni G. – Roszel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!