BOON - Sport - NB II.

2016.06.22. 09:52

Akár négy diósgyőri fiatal is a cigándi csapathoz szerződhet

Cigánd - Kedden elkezdte a fel-­készülést az NB II-re a cigándiak labdarúgó­csapata.

Cigánd - Kedden elkezdte a fel-­készülést az NB II-re a cigándiak labdarúgó­csapata.

Miután sporttelepén felújítás zajlik, kénytelen albérletben dolgozni az NB III-ból a másodosztályba legjobb harmadikként felkerült bodrogközi együttes, amely kedden délelőtt Nagykállóban látott munkához. A vezetőedző, Fogarasi Zoltán jelenleg Franciaországban, az Európa-bajnokságon tartózkodik és Makay Robin másodedző is nyaralását tölti, így az idénynyitó első foglalkozást Tuska János kapusedző tartotta meg a két edző szakmai tanácsai, útmutatásai alapján. Ugyancsak Tuska János fog meccselni a csütörtöki, Ferencváros elleni idegenbeli első felkészülési összecsapáson – Fogarasi Zoltán pénteken érkezik haza, s a szombati edzést már ő irányítja majd.

Az edző szombaton

Korábban megírtuk, hogy távozott az együttestől Ur László (védő, Nyíregyháza) és Albert István (védő, Cegléd), ám várható további távozó is a cigándiaktól. Nagykállóban 16 fővel kezdték a munkát a bodrogköziek, sokan még pihenőidejüket töltik: „Rövid volt a holtidő, többek jó előre lefoglalták nyaralásukat, ők engedéllyel maradtak távol és a közeli napokban folyamatosan csatlakoznak be a munkába. Hétfőn már szinte teljes létszámban leszünk” – mondta lapunknak Terjék Sándor technikai vezető.

Jó kapcsolatban

Az első tréningen jelen volt négy diósgyőri fiatal is: Egyed Balázs, Csicsvári Milán, Icsó Zsolt és Balogh Alex. A cigándiak jó kapcsolatot ápolnak a DVTK-val és szeretnék, ha ez a négy labdarúgó a CISE-t erősítené a következő szezonban. Rajtuk kívül visszatért Szlovákiából a helyi játékos, Gönczi Zoltán, míg az északi szomszédtól próbajátékon szerepel a 22 éves Milos Gallo (FK Haniska), valamint Bereczki Sándor (Pécsi MFC). „Érkezett még hozzánk egy védő, aki játszott már másik megyei klubban, de az ő kérésére egyelőre nem szeretnénk megnevezni” – közölte ezt is Terjék Sándor, hozzátéve: „22+3 fős keretet tervezünk, egy olyan ütőképes fiatal, lendületes, harapós csapatot szeretnénk, amelyik nem ijed meg senkitől sem, amely képes megfelelni az elvárásoknak. Július 11-én hatnapos edzőtáborba megyünk, Nyírbátorba, ott már 90–95 százalékban azok fognak dolgozni, akik a Cigánd SE tagjai lesznek a 2016/2017-es bajnokságban.”


Keddi névsorolvasás

Kapusok: Bákonyi Norbert, Egyed Balázs.

Mezőnyjátékosok: Balogh Alex, Baksa Zoltán, Barcsay Márk, Bereczki Sándor, Csicsvári Milán, Fekete Tamás, Gönczi Zoltán, Horváth Attila, Icsó Zsolt, Jóni Gábor, Milos Gallo, Oláh Levente, Varga Krisztián, + 1 védő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!