BOON - Sport - MVSC

2016.04.25. 14:41

Egy szettet nyert az Albrecht-MVSC-MVSI

Kecskemét, Miskolc - Utolsó előtti élvonalbeli összecsapásukon helytálltak a miskolciak.

Kecskemét, Miskolc - Utolsó előtti élvonalbeli összecsapásukon helytálltak a miskolciak.

Az NB I-es női bajnokság rájátszásos tornája keretében a 9–12. helyért küzdenek a csapatok. Az 5. forduló keretében a már kiesett miskolciak vasárnap délután Kecskeméten szerepeltek. A nyitószettben először fej-fej mellett haladtak a csapatok, de játékukat sok hiba jellemezte. A hazaiak ekkor még önmagukat keresték. Az MVSC Kiss V. nyitásai után került kecsegtető helyzetbe és okos játékkal, valamint jó védekezéssel megfordították az állást. Egyre másra termelték pontjaikat, míg a Pincelakat gárdája időkérésekkel és cserékkel operált, de hiába. A folytatásban viszont nagyon összekapta magát a hazai együttes, amely minden szettben fokozatosan húzott el, míg az MVSC tagjai elkedvetlenedtek. A magára talált Röpke SE végül három szakaszt hozott a tűz nélküli zöld-fehérekkel szemben. Az MVSC ugyan tartotta magát, de a holtpontokon nem tudott átlendülni.

ÉM-KT

Jegyzőkönyv

Pincelakat Röpke SE – Albrecht-Miskolci VSC-MVSI

3-1 (-16, 14, 16, 15)

Kecskemét, 70 néző. V.: Vígh, Árpás.


Pincelakat Röpke SE: Kökény P., Vezsenyi, Páli, Kiss G., Kökény N., Fritz. Csere: Nagy D. (liberó). Vezetőedző: Szappanos Máté.

Albrecht-Miskolci VSC-MVSI: Kiss V., Kiss E., Szajkó, Kocsis, Egri, Nagy Zs. Csere: Dömsödi (liberó), Zsofnyák, Urbán. Vezetőedző: Kerekes Attila.


Szappanos Máté: – Rossz kezdés, jó folytatás és befejezés.

Kerekes Attila: – Gratulálok a lányoknak az első játszmában nyújtott teljesítményükhöz. A folytatás már nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!