BOON-Sport-MKC

2018.03.17. 12:27

MKC: Visszavennék az első helyet

Mezőkövesd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 20. fordulójában idegenben lép pályára a Mezőkövesdi KC szombaton.

Mezőkövesd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 20. fordulójában idegenben lép pályára a Mezőkövesdi KC szombaton.

Törökszentmiklósi Székács – Mezőkövesdi KC (Törökszentmiklós, szombat 17.00)

Drizner Péter, a Mezőkövesdi KC edzője: – Tovább tart a négy élcsapat versenyfutása a bajnoki címért és a dobogós helyezésekért. Az értékes pozíciók az egymás elleni rangadókon dőlnek majd el, de ez azt feltételezi, hogy a táblázaton hátrébb lévő csapatok ellen nem lehet hibázni. A Székács jelenleg kieső helyen áll, de roppant kellemetlen stílusú, veszélyes együttes, különösen a saját pályáján. Erre jó bizonyíték, hogy a Békés két héttel ezelőtt csak szenvedve tudott győzni a hajrában. Úgy érzem, már túl vagyunk a balmazújvárosi vereségen, hiszen az előző fordulóban viszonylag magabiztosan győztük le a Balassagyarmatot. A játékunknak azonban tovább kell javulnia, hiszen fontos csaták állnak előttünk a bajnokság utolsó negyedében. Mondanom sem kell, hogy tartani akarjuk a lépést a többiekkel, egy alföldi győzelemmel visszavehetjük az első helyet, ezért természetesen a két pontért utazunk a Székácshoz.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!