BOON - Sport - DVTK

2018.03.10. 22:19

Bódog Tamás: „Ha komplett csapattal álltunk volna föl, akkor is kikaphattunk volna”

Felcsút, Miskolc - <em>„Nem örülünk a vereségnek, azon leszünk, hogy legközelebb ne kapjunk ki, de a Videoton otthonában nem szégyen kikapni, más csapatok is el fognak itt vérezni.”</em> - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Videoton elleni 4-1-es diósgyőri vereséggel zárult idegenbeli találkozó után.

Felcsút, Miskolc - „Nem örülünk a vereségnek, azon leszünk, hogy legközelebb ne kapjunk ki, de a Videoton otthonában nem szégyen kikapni, más csapatok is el fognak itt vérezni.” - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Videoton elleni 4-1-es diósgyőri vereséggel zárult idegenbeli találkozó után.

Marko Nikolić (Videoton FC): -  Gratulálok a játékosoknak a nagyszerű teljesítményhez, fontos három pontot szereztünk egy erős DVTK ellen, akik ellen nem könnyű játszani. Sikerült jól felkészülni a találkozóra, szeretnénk így folytatni a Balmazújváros ellen, fontos, hogy sorozatban három győzelmet arassunk a válogatott szünet előtt. A téli szünetben azt mondtam, meccsről meccsre jobbak leszünk, úgy gondolom, jó úton járunk, de a földön kell maradnunk.


Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): - Gratulálok a Videotonnak, a mérkőzés képe alapján ma jobbak voltak, és megérdemelten győztek, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! Az első félidő nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, mert nem mertük felvállalni azokat a bátor támadásokat, váltásokat, amiket megbeszéltünk. A második félidőben sajnos már rákényszerültünk erre, akkor jobban is működtek a dolgok. Büszke vagyok a csapatra, mert hátrányban is támadó felfogásban játszottak, megpróbáltak mindent. Megvan a mérkőzés tanulsága, amit a párharcokba beletettek a második játékrészben a játékosok, úgy kellett volna az elsőben is. Hiába mondják, hogy mi vagyunk a legpárharcerősebb csapat, ha nem minden mérkőzésen mutatjuk ezt meg, és akkor így járunk, mint ma. Egyértelmű, hogy számít az összeállításnál, hogy kik nem játszhatnak, de akik ma pályára léptek, azok mindent megtettek, amit lehetett. Ha komplett csapattal álltunk volna föl, akkor is kikaphattunk volna. Nem örülünk a vereségnek, azon leszünk, hogy legközelebb ne kapjunk ki, de a Videoton otthonában nem szégyen kikapni, más csapatok is el fognak itt vérezni.


[related-post post_id="3792144"]

[related-post post_id="3791095"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!