BOON - Sport - DVTK

2017.03.28. 19:42

Klip készült a DVTK-indulóhoz

Miskolc - A régi stadionnak állítanak emléket a kisfilmmel.

Miskolc - A régi stadionnak állítanak emléket a kisfilmmel.

Negyven év után klip készült a Reflex zenekar legendássá és hivatalos indulóvá vált dalához, a Hajrá Diósgyőr! című nótához, amely már látható a legnagyobb videómegosztó portálon.

Bárdos István, a zenekar frontembere azt mondja, bár korábban is felvetődött, hogy kellene egy hivatalos kisfilm a mára már szinte minden miskolci számára jól ismert dalhoz, mostanra érlelődött meg az elhatározás. Két verzió is felmerült, hogyan készüljön el a klip és mikor jelenjen meg, hiszen a stadionépítés kapcsán az is lehetséges elképzelés volt, hogy a régi aréna szerepeljen benne, és az is, hogy már az új katlanban forogjon a kamera.

A szurkolók is feltűnnek benne

– Úgy gondoltuk végül, hogy állítsunk emléket a régi stadionnak, amelyben 1977-ben a dal született, és amelyet számtalanszor eljátszottunk a szurkolók előtt. Olyan érzelmek kötnek minket is hozzá, amit meg akartunk jeleníteni a klipben – magyarázza Bárdos István.

De nemcsak a zenekar és a stadion, hanem több, jól ismert szurkoló is feltűnik a kisfilmben, akik a történet szerint alig várják, hogy leteljen a munka és a hétköznapi vagy éppen munkaruhájukat piros-fehérre cseréljék, és meccsre indulhassanak. Így szerepel például a klipben kiadónk call centerének három munkatársa is, akik a Diósgyőri Női Szurkoló Klub ismert arcai.

De megemlékezve a tavaly nyári futball-Európa-bajnokság sikereiről és nemzetet összekovácsoló érzéséről, a Szinva terasz egyik közös szurkolásáról is bekerültek felvételek a klipbe.

– Szeretnénk, ha minél többen látnák ezt a kisfilmet és ezzel is emlékeznének a régi stadionra és annak hangulatára addig is, amíg megépül az új. De azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ha elkészül az új stadion, akkor azt is megjelentessük majd valahogy – tette hozzá Bárdos István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!