BOON - Sport - DVTK

2016.11.29. 15:33

Elek Ákos: „Az első és az utolsó eset volt, hogy kislányt bántottam”

Miskolc - Elek Ákos, a Diósgyőri VTK válogatott középpályása a szüleitől kért elnézést a Szakály Dénessel történt afférja miatt.

Miskolc - Elek Ákos, a Diósgyőri VTK válogatott középpályása a szüleitől kért elnézést a Szakály Dénessel történt afférja miatt.

Mint ismeretes, Elek Ákos és Szakály Dénes összetűzése nagy port kavart a Diósgyőr és a Paks bajnokiján. A két játékos közti ellentét még tavasszal kezdődött, amikor a paksi játékos belépője után Elek súlyos sérülést szenvedett és csaknem lemaradt az Európa-bajnokságról.

Az a helyszínen, illetve a televíziós közvetítésben is látható volt, hogy a Diósgyőr - Paks mérkőzés kezdete előtt a két csapat üdvözlésekor Szakály Dénes nem fogott kezet Elek Ákossal, hiába nyújtotta felé a jobbját a DVTK csapatkapitánya. Azt nem lehet tudni, hogy mérkőzés közben milyen esetleges odaszólások lehettek a két játékos között, viszont a találkozó 65. percében a borsodiak válogatott játékosa torkon ragadta egy ártalmatlannak tűnő szituációban a tolnaiak középpályását, aki aztán Lipták Zoltán lökése miatt a földre is került. Eleket úgy kellett lefognia többeknek, láthatóan nagyon feldúlt volt.

Az MLSZ-hez fordult

Szakály Dénes ezt mondta a történtekről és Elek Ákos viselkedéséről a csakfoci.hu-nak :

- Rendkívül unszimpatikus volt a mérkőzésen a viselkedése, mindenki láthatta, mi történt, fenyegetőzött, elküldött a jó k…anyámba, és a kezét húzogatta a torka előtt, engem és a hozzátartozóimat is sértegette. Volt, akitől már bocsánatot kért emiatt, de tőlem nem, és nem is számítok rá, hogy ez megtörténik majd. Fenyegető üzeneteket, hívásokat is kaptam, amit felháborítónak tartok.

A Paks futballistája nem hagyja ennyiben a történteket.

Lesz az esetnek folytatása, első körben az MLSZ-hez fordultam. Ha ott nem lesz számomra megfelelő döntés, akkor továbbmegyek – tette hozzá Szakály.

Elek tömören, de velősen reagált

Elek Ákos a csakfoci.hu-nak az alábbi rövid, de tömör üzenetben reagált.

Az első és az utolsó eset volt, hogy kislányt bántottam. Bocsánatot kérek a szüleimtől, nem erre neveltek. Az ügyet lezártam.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!