BOON - Sport - DVTK

2016.10.15. 21:20

„Olyan DVTK-t láttam, amit régóta szerettem volna”

Miskolc - <em>„Csapatként nagyon jól funkcionáltunk”</em> - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Videoton FC elleni 2-0-ás hazai győzelmet követően.

Miskolc - „Csapatként nagyon jól funkcionáltunk” - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Videoton FC elleni 2-0-ás hazai győzelmet követően.

Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): - Nagyon régen volt részem olyanban, hogy győzelem után kell mondani valami okosat... Jól futballoztunk ma, teljesen más felfogású csapat lépett pályára, oda tudtak figyelni egymásra a pályán lévők, csapatként nagyon jól funkcionáltunk. Ha nem nyertük volna, ha 0-0 marad a meccs, akkor is elégedett lennék, mert olyan DVTK-t láttam, amit régóta szerettem volna. Az érdem a játékosoké, megértették, hogy csapatként tudunk sikert elérni. Remélem ez egy útnak a kezdete, a bajnokság második harmada győzelemmel indult, bízom benne, hogy lesz ennek folytatása is.


Henning Berg (Videoton FC): - Szoros mérkőzés volt, ami minden hosszabb szünet utáni kezdésre jellemző. A pálya sem volt a legjobb állapotban, ez kiegyenlítette az erőviszonyokat. Az első félidőben mi voltunk a jobbak, voltak nagy lehetőségeink, ezeket ki kellett volna használni, és akkor másképp alakul a meccs. A második játékrészben a DVTK szabadrúgásból megszerezte a vezetést, annak ellenére, hogy tudtuk, hogy a pontrúgásokban jók. Utána nyomtunk, de nagy teret adtunk ellenfelünknek, és Eleknek sikerült betalálnia egy ellentámadás végén. Ma is látszott, hogy vannak jó játékosai a Diósgyőrnek, és ha így fognak játszani a jövőben, akkor nem ott állnak majd a tabellán, ahol most vannak.


A mérkőzés összefoglalója



Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 12. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata hazai pályán fogadta a Videoton FC együttesét Miskolcon szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!